![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Benim bilgisayar bana son vererek büyük sorun olmuştur. Son birkaç hafta için, Bilgisayarımı başlayan büyük sorunlar yaşıyorsanız oldum. XP yükleme ekranı yerine, hoş bir ekran alma sonra, belirsiz bir siyah ekran. Ben dışarı çıkmak ve geri 2 saat sonra geldi, hala orada askıda kalacaktır. Sabit disk doesnt yükü başka bir şey. Monitör's yeşil lamba yanar ve ekran kesinlikle açık. Klavye Ancak çalışmıyor. Her zaman bu olur, ben sadece (bilgi burada ... kayıt defterini geri yüklemek için kurtarma konsolu Windows altında toplu iş regcopy2.txt komutu çalıştırın http://www.aade.com/XPhint/XPrecovery.htm). İyi ama daha sonra bir kaç gün sonra tekrar siyah ekran çalıştığını ve geri kare bir yaşıyorum! Ben geçmişte bu sorunu vardı, ama bir kez sık sık oldu. Eğer bu sorunu çözmek görmek için 4 kere Windows yeniden yüklemek için sabit disk biçimlendirme denedim, ama hiç. Olarak çok sık geri sonra oldu ama bu çok fazla, ama şimdi, her birkaç gün olur beni rahatsız etmedi. Bu şimdi doğru benim bilgisayar kullanın cant bir nokta var. Ben permanantly CD sürücüsü kurtarma konsolu açmak için XP kurulum CD tutmak gerekir. Kayıt defteri birkaç gün Restoring Yapacak gerektiğinde bir şey değildir! Ben denedim Things Güvenli modda - Önyükleme (gibi bu dosya üzerinde asılı a347bus.sys yükleme atlamak için) vardı. Sonuç: Ben masaüstü olarak alabilirsiniz - Önyükleme bilinen son iyi yapılandırmayı kullanarak. Sonuç: Başarısız - Sabit sürücü biçimlendirme. Sonuç: Bu sorunu çözmek yok. - Kayıt toplu regcopy.txt kullanarak geri yükleyin. Sonuç: Son günlerde sadece - Video yakalama kartı Kaldırılan ve kaldırılırsa sorun olan neden olsa idi sürücüleri. Sonuç: Bu sorunu çözmek değil mi Ben 3 yıldır bu sorunu sadece geçen yıl başladı ve o tarihten bu yana, yeniden aracılığıyla beri Windows intstalling 4 kere benim bilgisayar vardı. Orada kimse var kim bana yardımcı olabilir mi? Bu çılgın bana yönlendirdiğini ve bilgisayarın bir tuğla thowing gibi hissediyorum! Bilgisayar özellikleri - Windows XP SP2 AMD Athlon XP 3000 (2.1ghz) NVIDIA GeForce 5200FX 128MB RAM 1GB DDR1 RAM 120GB Sabit Disk |
|
| |||
| |||
| Gereken size vazgeçerek, HD misiniz sizin XP diskini yasal mı? Da basit ancak sizin makine temiz ve toz ücretsiz emin yaptık? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sabit sürücü gibi Abit mu, daha sonra tamam chkdsk (Başlat'ı tıklatın, Çalıştır'ı tıklatın, chkdsk çalışan) bulmak için, ya da sürücü kontrol etmek için tanı aracı manufactors indirmek olabilir deneyebilirsiniz
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| Cevabı çocuklar için teşekkür ederiz. Evet, XP benim kopyasını yasal OEM kopyasıdır. Eğer onun bir sabit disk sorunu daha sorunlar sadece kurmak reddederek verirler Benim sabit disk, ama mutlaka, olabilir. Ve neden geçici tekrar kayıt defterinde bir sürümü geri yüklenir çalışır? Eğer bu HD olan soruna neden olduğu daha sonra görmek için chkdsk çalışacaktır. |
|
| |||
| |||
| Ben başlangıç üzerine ve burada çalışacak şekilde planlayın chkdsk sonra Olay Görüntüleyicisi () giriş olduğunu. Sorunumu kullanılmayan kütüğü kayıtları olabilir mi? C denetleniyor dosya sistemi: Dosya sistemi türü NTFS. Disk kontrol planlandı. Windows, disk kontrol eder. Sürücüdeki küçük tutarsızlıklar temizleniyor. Dizininden 849 kullanılmayan kütüğü kayıtları $ sii of Temizleme 0x9 dosyası. Dizininden 849 kullanılmayan kütüğü kayıtları $ SDH of Temizleme 0x9 dosyası. 849 kullanılmayan güvenlik tanımlayıcılar temizleniyor. CHKDSK USN günlüğünde doğruladığını ... USN günlüğünde doğrulama tamamladı. CHKDSK 5 (sahne 4) dosyası verilerini doğruladığını ... Dosya veri doğrulama tamamladı. CHKDSK 5 (sahne 5) boş alan doğruladığını ... Boş alan doğrulaması tamamlandı. 120045680 KB toplam disk alanı. 329.881 dosyalarında 115711296 KB. 18600 dizinlerine 218260 KB. Kötü sektörlerde 0 KB. Sistem tarafından kullanılan 556132 KB. 65536 KB Günlük dosyası tarafından işgal. 3559992 KB diskteki kullanılabilir. Her ayırma biriminde 4096 bayt. 30011420 diskteki toplam ayırma birimi. 889.998 ayırma birimi disk üzerinde kullanılabilir. İç Bilgiler: c0 d3 05 00 4c 51 05 00 32 08 00 00 00 00 00 .... LQ ... 2 ...... tr 8e 4F 05 00 02 00 00 00 11 05 00 00 00 00 00 00. O. ............. 04 03 6b 0b 00 00 00 00 42 87 F1 A6 02 00 00 00 .. k. .... B. ...... 48 8f 36 0b 00 00 00 00 66 f3 1d A5 0b 00 00 00 H.6 ..... f. ...... 08 E9 02 75 00 00 00 00 C8 1E EE EE 0e 00 00 00 ... u. ........... 99 9e 36 00 00 00 00 00 B8 3a 07 00 99 08 05 00 .. 6 ......:...... 00 00 00 00 00 00 75 96 1b 00 00 00 A8 48 00 00 ...... u. ..... H.. Windows diski gözden tamamladı. Lütfen bekleyin bilgisayarınızı yeniden başlatır. |
|
| |||
| |||
| doğru parçaları sürücüye küçük kere hataları neden kesmek neden enerji tedarik değil ben sadece olan HDD veya belki sizin güç kaynağı hayal olabilir |
|
| |||
| |||
| Gibi sabitdisk Bu ses yapar honset için onun yolu açık. It SATA veya ide? |
|
| |||
| |||
| andymac2k1, seninle ilgili sabit sürücü yeterli güç almıyor düşünüyorum. Benim güç kaynağı 330W ve 3 sabit sürücüler, 3 taraftar, birkaç soğuk katot ışık da güçlendiren bir diğer donanım olarak. Ayrıca, bir süre önce, bu da sabit disk ve vaka hayranıyım bağlanır biraz gevşek konektörü Theres bulundu. Sırasında PC, ben o tel karşı knocked on the davanın içine bir şey yaptığını, sabit sürücü geri hemen bir elektrik kesintisi ve güç alınan zaman benim sabit uzaklıkta bir teli taşınmış. Ths creen ben bilgisayarı yeniden başlatmanız vardı birkaç saniye sonra yanıt durdu. Sabit disk yaklaşık 3 / 4 yaşında. Bu bir IDE sürücü. Since çalışan birkaç chkdsk önce de belirtildiği gibi, herhangi bir başlangıç hatalarına kadar deneyim değil ... henüz. Sorun güç veya mümkün çok kısa elektrik kesintileri bulunmaması bağlı olabilir bu gevşek tel ile neden? |
|
| |||
| |||
| Vay 330W? Ben geçici olarak sınırlı nakit akışı ve nedeniyle bir 350W kullanıyorum sadece 1 fan ile anca güçleri benim stok bileşenleri ... ile Hd's, cathodes, fanlar vb tavsiye kimliği bir 500W Kişisel en az bir iyilik http://www.overclockers.co.uk/showpr...23&subcat=1098 PSU olan en sonraki inşa dahil edilmesi olasılığı olacaktır. ![]() Biraz pahalı ama tahmin altında insanların çok iyi bir PSU ne kadar önemli. |
![]() |
|
| Bookmarks |