![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт,
Мій комп'ютер не даючи мені великі проблеми останнім часом. За останні кілька тижнів, я з великими проблемами, починаючи з мого комп'ютера. Після XP екран завантаження, замість того, щоб екран вітання, я отримую чорний екран, на невизначений термін. Я можу вийти і повернутися через 2 години, вона все ще висить. Жорсткий диск doesn't навантаження що-небудь ще. Монітор зелена лампа горить, і на екрані, безумовно, на. Однак клавіатура не працює. Кожен раз, коли це відбудеться, я просто запустіть команду пакетного regcopy2.txt під консолі відновлення Windows для відновлення реєстру (інформація тут ... http://www.aade.com/XPhint/XPrecovery.htm). Він відмінно працює, але потім через кілька днів, я отримую чорний екран знову і я повернувся на круги своя! Я мав цю проблему в минулому, але це було один раз так часто. Я намагався форматування жорсткого диска 4 рази, щоб перевстановити Windows, щоб побачити, якщо вона вирішить проблему, але він ніколи не робив. Оскільки воно не відбувається дуже часто тоді, він не турбувати мене дуже багато, але тепер це відбувається раз на кілька днів. Його тепер Дійшло до того, що я нахиляє використовувати свій комп'ютер належним чином. Маю на них постійно тримати компакт-диск ХР в дисковод, щоб відкрити консоль відновлення. Відновлення реєстру кожні кілька днів це не те, мені потрібно зробити! Речей, які я вже намагався - Завантаження в безпечному режимі (я повинен був пропустити завантаження a347bus.sys як вона висить на цьому файлі). Результат: я можу отримати на моєму робочому столі - Завантажити систему з використанням останньої вдалої конфігурації. Результат: Failed - Форматування жорсткого диска. Результат: не вдалося усунути проблему. - Відновлення реєстру допомогою пакетного regcopy.txt. Результат: тільки за останній днів - Прибрано карта захоплення відео і видалити драйвера, які я хоч і створює проблеми. Результат: не вирішує проблему Я був моїм комп'ютером 3 років, і ця проблема тільки розпочали минулого року і з тих пір, через які я пройшла повторне intstalling Windows 4 рази. Чи є там хто зможе допомогти мені? Це зводить мене з розуму, і я відчуваю, як thowing цегли на комп'ютері! Комп'ютерні специфікацій -- Windows XP Professional SP2 AMD Athlon XP 3000 (2,1 ГГц) NVidia GeForce 5200FX 128Mb RAM 1GB оперативної пам'яті DDR1 120GB Hard Drive |
|
|
|||
|
|||
|
Чи могла б бути ваша HD відмовившись від вас, ваших XP Legit диск?, А також звучить просто, але ви зробили, що ваша машина чиста і пилу?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ABIT звучить як жорсткий диск, ви можете спробувати запустити CHKDSK (Натисніть кнопку Пуск, виберіть пункт Виконати, введіть CHKDSK потім ОК), щоб з'ясувати, чи ви можете завантажити manufactors діагностичним інструментом для перевірки дисків
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс.
![]() Моя система: redden137
|
|
|
|||
|
|||
|
Спасибо за ответ хлопці.
Так, моя копія ХР є копією Legit OEM. Це може бути жорсткий диск, але, зрозуміло, якщо його проблема жорсткого диска, він буде приділяти більше проблем, які просто відмовлялися запуску. І чому вона тимчасово роботу, коли буде відновлена стара версія реєстру? Я буду балотуватися CHKDSK пізніше, щоб побачити, якщо це HD, яка викликає проблеми. |
|
|
|||
|
|||
|
Я графіком CHKDSK для запуску при старті і тут журналу (з Event Viewer). Чи може моя проблема бути з невикористаними індекс запису?
Перевірка файлової системи на C: Тип файлової системи NTFS. Перевірка диска був запланований. Windows перевірить диск. Очищення незначних невідповідностей на диску. Очищення 849 невикористаних індекс записи з індексу $ SII файлу 0x9. Очищення 849 невикористаних індекс записи з індексу $ SDH файлу 0x9. Очищення 849 невикористані дескриптори безпеки. CHKDSK перевіряє журнал USN ... USN Journal перевірка завершена. CHKDSK перевіряє файл даних (етап 4 з 5) ... Файл підтвердження даними завершено. CHKDSK перевіряє вільне місце (етап 5 з 5) ... Вільний простір перевірка завершена. 120045680 КБ всього на диску. 115711296 КБ у 329881 файлах. 218260 КБ у 18600 індексів. 0 КБ у пошкоджених секторах. 556132 КБ використовується системою. 65536 КБ зайнято під файл журналу. 3559992 КБ є на диску. 4096 байт у кожному кластері. 30011420 Усього одиниць розподілу на диску. 889998 одиниці розподілу є на диску. Внутрішня інформація: c0 D3 05 00 4C 51 05 00 BD 32 08 00 00 00 00 00 .... ... LQ 2 ...... 8E 4f 05 00 02 00 00 00 11 05 00 00 00 00 00 00. O. ............. 04 03 6B 0b 00 00 00 00 42 87 f1 A6 02 00 00 00 k. .. .... B. ...... 48 8F 36 0b 00 00 00 00 66 F3 1d A5 0b 00 00 00 H.6 F. ..... ...... 08 e9 02 75 00 00 00 00 C8 1E EE EE 0E 00 00 00 ... u. ........... 99 9e 36 00 00 00 00 00 b8 3A 07 00 99 08 05 00 .. 6 ......:...... 00 00 00 00 00 00 75 96 1B 00 00 00 A8 48 00 00 ...... u. ..... H.. Windows завершила перевірку диска. Будь ласка, почекайте, поки комп'ютер перезавантажується. |
|
|
|||
|
|||
|
Я можу тільки уявити собі цей час ваш жорсткий диск або, може бути, ваш блок живлення не є поставка влада правильно ваших компонентів, що викликають диска вирізати для малого іноді призводить до помилок
|
|
|
|||
|
|||
|
Щоб бути honset Це звучить, як ви жорсткого диска знаходиться на її вихід. Хіба SATA або IDE?
|
|
|
|||
|
|||
|
andymac2k1, я думаю, ви маєте рацію, про жорсткому диску, не отримують достатньої владою. Моя живлення 330W і харчування 3 жорстких дисків, 3 вентиляторів, кілька холодним катодом фари, а також інші апаратні він.
Крім того, деякий час тому назад, я виявив, що Theres трохи вільного роз'єму, який підключається до жорсткого диска і тематичних вентилятора. Я робив щось всередину корпусу, а комп'ютер був, коли я постукала відносно цього конкретного дріт, жорсткий диск отримав негайного відключення живлення і харчуванням тому, коли мій жорсткий відійшли від цієї дроту. Ths creen зависає після декількох секунд, тому мені довелося перезавантажити комп'ютер. Жорсткому диску близько 3 / 4 років. Її диска IDE. Так працює, CHKDSK кілька говорить тому, я ще не виникли запуск невдачі ... все ще. Чи може бути проблема пов'язана з відсутністю влади або можливої дуже коротким відключень електроенергії по причині, що вільні дроти? |
|
|
|||
|
|||
|
Wow 330W? Я біжу 350W тимчасової зв'язку з обмеженим потоком готівкових коштів і що навряд мої повноваження фонду компоненти тільки з 1 вентилятор ... з вами HD's, катоди, вентилятори і т.д. ID рекомендувати принаймні я особисто 500W користь http://www.overclockers.co.uk/showpr...23&subcat=1098 PSU який швидше за все, будуть включені в мій наступний побудувати.
![]() Трохи дорогий, але багато людей в оцінці важливості доброго БП. |