![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз не съм сигурен дали съм публикувате това в правилната точка, или не, но тук е .. Жена ми направи нещо миналата нощ и не сте сигурни какво всъщност направи .. Аз стартирате компютъра и екран идва като нормална (Intel Desktop съвет, Intel Отвътре и т.н.) .. След това на екрана е от този, че, нищо не се случва .. Изглежда, за да се опита да направи нещо за секунда, но след това спира .. Няма активност, идващи от моя компютър на всички .. Какво мога да направя от тук? Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислиш ли, притежавате Windows XP CD, се приема че сте с XP.
| |||
| |||
| Имам XP .. Но аз имам никакъв представа ако диска е, че сте преместена като три пъти, тъй като се този компютър .. |
|
| |||
| |||
| Можете ли да ми обувка в безопасен режим (Натиснете F8 неколкократно след BIOS екрана) Ако не се нуждаете от CD да се изключи, ако сте твърдия диск е мъртъв, или не. |
|
| |||
| |||
| Мога да стигнете до екрана, за да изберете безопасен режим, но с готовност да изтъкне каса и натиснете въведете нищо не се случва ... |
|
| |||
| |||
| Корекция: Аз изберете безопасен режим и след това тя отива да изберете операционната система. Windows XP Professional е маркиран, натиснете I влиза и нищо не се случва. |
|
| |||
| |||
| XP е корумпиран. Имате нужда от CD да се опитам да го поправим, то може също така да стане ясно, че твърдия диск е имала тя също. |
|
| |||
| |||
| фигури .. предложения за това къде да се получи CD да се опита да поправи? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Благодаря за помощта |