![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nejsem si jistý, pokud jsem toto vysílání v pravé části, nebo ne, ale tady jde .. Moje žena si něco včera a nevíte, co vlastně udělal .. I spuštění počítače a obrazovky přijde jako normální (Intel Desktop Board, Intel Inside atd.) .. Po obrazovce se mimo to je to, nic se neděje .. Zdá se, že se pokusí udělat něco pro druhého, ale pak se zastaví .. Žádná aktivita pocházející z mého PC na všechny .. Co mohu udělat odsud? Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte vlastní CD Windows XP, za předpokladu, běží XP.
| |||
| |||
| Mám XP .. Ale já nemám ponětí, kde je disk, jsem rád přestěhoval třikrát, protože jak se tento počítač .. |
|
| |||
| |||
| Můžeš boot v nouzovém režimu (F8 Tisk opakovaně po obrazovce BIOSu) Pokud ne, co potřebujete CD vyloučit pokud si pevný disk je mrtvý, nebo ne. |
|
| |||
| |||
| Můžu dostat na obrazovce vyberte nouzový režim, ale s I vyzdvihnout nouzovém režimu a stiskněte klávesu Enter se nic nestalo ... |
|
| |||
| |||
| Korekce: I zvolte nouzovém režimu, pak je na výběr operačního systému. Windows XP Professional je zdůrazněno, já stiskněte enter a nic se neděje. |
|
| |||
| |||
| XP je poškozen. Budete potřebovat CD vyzkoušet a opravit, může se také stát, že pevný disk má to taky. |
|
| |||
| |||
| Údaje .. návrhy, kam se dostanete CD se pokusit opravit? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| díky za pomoc |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Černé obrazovky během všech her | tinaqin123 | PC a herní konzole | 1 | 17. června 2009 06:09 |
| Černé a bílé čáry na spuštění počítačové zvyklý Go On tam | thomasbre | Obecné Hardware Chat | 2 | 28. května 2009 18:59 |
| Obrazovka Goes Black | katiecoos | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 15 června 2008 07:49 |
| Černá obrazovka startu | MightyKing | Obecné Software Chat | 2 | 18. května 2008 13:56 |
| Thread Nástroje | |
| |