![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im 'ne siguran ako sam objavljivanja ovog odjeljka u pravu ili ne, ali ovdje ide .. Moja žena učini nešto sinoć i ne znam što je zapravo učinio .. I pokrenuti računalo i zaslon dolazi kao normalna (Intel Desktop Board, Intel Inside, itd) .. Nakon toga odlazi off ekran koji ga, ništa se ne događa .. Čini se da pokuša nešto učiniti za drugoga a onda prestaje .. Nema aktivnosti dolaze iz moj PC na svim .. Što mogu učiniti odavde? Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da li posjedujete Windows XP CD-a, uz pretpostavku imate XP.
| |||
| |||
| JA dont imati XP .. Ali ja nemam pojma gdje je disk, preselio sam poput tri puta od uzimajući ovaj kompjuter .. |
|
| |||
| |||
| Mogu vam pokretanje u sigurnom načinu rada (Pritisnite tipku F8 uzastopno nakon BIOS ekranu) Ako ne trebate CD iskljuccio na hard disk ako je mrtav ili ne. |
|
| |||
| |||
| Ne mogu doći do zaslona za odabir sigurnom načinu rada, ali sa sam siguran način označite i pritisnite "Enter" ne događa se ništa ... |
|
| |||
| |||
| ispravka: Odaberem safe modu onda ide za odabir operativnog sustava. Windows XP Professional označena, pritisnite ENTER sam i ne događa se ništa. |
|
| |||
| |||
| XP je korumpiran. Trebat će vam CD pokušati popraviti ga, on svibanj isto tako tada postalo jasno da je hard disk ima ga previše. |
|
| |||
| |||
| brojke .. prijedloge o tome gdje se mogu dobiti na CD-u pokušati popraviti? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| hvala za pomoć |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Crnac Zaslon Tijekom sve igre | tinaqin123 | PC & konzole Igre | 1 | 17. lipnja 2009 06:09 |
| Crno-bijele linije pri pokretanju računala običaj ići na Odatle | thomasbre | General Hardware Chat | 2 | 28. svibanj 2009 18:59 |
| Screen Goes Black | katiecoos | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 5 | 15. lipnja 2008 07:49 |
| Crnac Zaslon pokretanju | MightyKing | Općenito Software Chat | 2 | 18. svibnja 2008 13:56 |
| Thread Tools | |
| |