![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nem vagyok benne biztos, ha én vagyok ez a hozzászólás a megfelelő szakaszban, vagy sem, de itt is .. A feleségem is valamit az éjjel, és nem biztos benne, amit ténylegesen tenni .. Kezdem a számítógép és a képernyő jön fel, mint a normál (Intel Desktop Board, Intel Inside, stb) .. Miután ez a képernyő jön ki amit meg nem történik semmi .. Úgy tűnik, hogy megpróbál tenni valamit a második, de aztán leáll .. Nincs tevékenység érkezik a PC minden .. Mit csináljak itt? Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van egy saját Windows XP CD-t, feltételezve futtatása XP.
| |||
| |||
| Van XP .. De fogalmam sincs, ha a lemez, én is úgy mozgott, mint három alkalommal, mivel ez a számítógép kezd .. |
|
| |||
| |||
| Can you boot in safe mode (Sajtó F8 többször után a BIOS-képernyő) Ha nem, akkor a CD-t, hogy zárja ki, ha merevlemezként meghalt vagy nem. |
|
| |||
| |||
| Én tudok, hogy a képernyőn válassza ki a Csökkentett mód, de én kiemelni safe mode Enter billentyűt, és nem történik semmi ... |
|
| |||
| |||
| korrekció: I válassza a Csökkentett mód akkor megy kiválasztani az operációs rendszert. Windows XP Professional van jelölve, nyomja meg az ENTER-én, és semmi sem történik. |
|
| |||
| |||
| XP sérült. Szüksége lesz egy CD-t, és próbálja megjavítani, akkor is, akkor világossá vált, hogy a merevlemez nem volt túl. |
|
| |||
| |||
| számok .. javaslatokat, hogy hol kap egy CD-t, hogy próbálja megjavítani? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| köszönöm a segítséget |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Fekete képernyő alatt All Games | tinaqin123 | PC és konzol játékok | 1 | 17. június 2009 06:09 |
| Fekete-fehér sorok Indítópult Computer szokás Menj innen | thomasbre | Általános fémáru Chat | 2 | 28. május 2009 18:59 |
| Képernyő Goes Black | katiecoos | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | 15. június 2008 07:49 |
| Fekete képernyő indításkor | MightyKing | General Chat szoftver | 2 | 18. május 2008 13:56 |
| Téma eszközök | |
| |