![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I'm not sure if I'm posting this in dešinėje skiltyje, ar ne, tačiau čia eina .. Mano žmona padarė kažką praeitą naktį, ir nežinote, ką ji realiai padaryta .. Aš paleiskite kompiuterį ir ekrane pasirodo kaip normalus (Intel Desktop Board, Intel Inside, ir tt) .. Po šio ekrano eina ne Thats it, niekas nevyksta .. Atrodo, kad bando kažką daryti, bet tada antra sustoja .. Nėra aktyvumo iš mano kompiuterio ne visi .. Ką aš galiu padaryti iš čia? Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar turite "Windows XP" kompaktinį diską, kad jūs dirbate XP.
| |||
| |||
| Aš turiu XP .. Bet aš ne idėja kur diskas, aš persikėlė kaip tris kartus, nes vis šio kompiuterio .. |
|
| |||
| |||
| Ar galėtumėte įkelti į saugų režimą (paspauskite klavišą F8, po BIOS ekrane) Jei ne, jums reikia kompaktiniame paneigti, jei jūs standžiajame diske yra miręs, ar ne. |
|
| |||
| |||
| Galiu nuvykti į ekraną, norėdami pasirinkti Safe Mode bet aš pabrėžti Safe Mode "ir paspauskite Enter nic się nie dzieje ... |
|
| |||
| |||
| korekcija: Pasirinkti Safe Mode tada ji eina pasirinkti operacinę sistemą. Windows XP Professional yra paryškinamas, paspauskite ENTER, ir aš nieko neįvyksta. |
|
| |||
| |||
| XP yra sugadintas. Jums reikės CD pabandyti ir remonto, ji gali taip pat tampa aišku, kad kietasis diskas jau buvo jos. |
|
| |||
| |||
| duomenis .. pasiūlymus, kur gauti CD pabandyti pataisyti? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Thanks for the help |