![]() |
|
| |||
| |||
| Es neesmu pārliecināts, ja es esmu norīkošanu to tiesības iedaļā, vai nav, bet šeit iet .. Mana sieva bija kaut kas pēdējā vakarā un nav pārliecināti, ko viņa patiesībā darīt .. Es sāku datoru un ekrāna pārādās kā normālu (Intel Desktop Board, Intel Inside, utt) .. Pēc šī ekrāns nodziest Tas ir tas, nekas nenotiek .. Šķiet, ka mēģināt kaut ko darīt, lai otru, bet tad apstājas .. Nevienu darbību, kas nāk no mana datora vispār .. Ko es varu darīt no šejienes? Pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai jums ir Windows XP kompaktdisks, pieņemot, ka jūs izmantojat XP.
| |||
| |||
| Man ir XP .. Bet man nav ne jausmas, kur disks ir, es esmu pārvietot kā trīs reizes kopš saņemt šī datora .. |
|
| |||
| |||
| Vai jūs boot drošajā režīmā (Press F8 atkārtoti pēc BIOS ekrāna) Ja nav nepieciešams CD izslēgt, ja jūs cietais disks ir beigts vai nav. |
|
| |||
| |||
| Es varu nokļūt līdz ekrānam, lai izvēlētos drošs veids, bet ar I izcelt drošo režīmu un nospiediet ievadiet nekas nenotiek ... |
|
| |||
| |||
| korekcija: Izvēlēties drošu režīmā, tad tā dodas, lai izvēlētos operētājsistēmu. Windows XP Professional ir uzsvērts, es nospiediet ENTER, un nekas nenotiek. |
|
| |||
| |||
| XP ir bojāts. Jums būs nepieciešams CD izmēģināt un remontu, tā var arī tad kļūst skaidrs, ka cietais disks ir bijusi pārāk. |
|
| |||
| |||
| skaitļi .. ieteikumi par to, kur iegūt cd mēģināt labot? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Paldies par palīdzību |