![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I'm not sure if I'm posting to w prawo sekcji lub nie, ale tu idzie .. Moja żona zrobił coś ostatniej nocy i nie wiesz co zrobić w rzeczywistości .. I uruchomić komputer i na ekranie pojawia się jak normalne (Intel Desktop Board, Intel Inside, itp.) .. Po tym ekranie thats wykracza poza to, nic się nie dzieje .. Wygląda na to, aby spróbować zrobić coś dla drugiego, ale potem przestaje .. Brak działalności pochodzące z mojego komputera na wszystkich .. Co mogę zrobić dalej? Dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy masz dysk CD z systemem Windows XP, przy założeniu, że używasz programu XP.
| |||
| |||
| Mam XP .. Ale nie mam pomysłu, gdzie dysk jest, I've przeniesiony jak trzy razy od dostawanie tego komputera .. |
|
| |||
| |||
| Czy można uruchomić w trybie awaryjnym (Naciśnij klawisz F8 po BIOS ekranie) Jeśli nie jest potrzebny dysk CD, aby wykluczyć, jeśli dysk twardy jest martwy, czy nie. |
|
| |||
| |||
| Mogę uzyskać na ekranie, aby wybrać tryb bezpieczny, ale z I podkreślenie trybie awaryjnym i wcisnąć enter nic się nie dzieje ... |
|
| |||
| |||
| Korekta: I wybrać tryb bezpieczny, to wybierz się do systemu operacyjnego. Windows XP Professional jest podświetlony, i naciśnij enter i nic się nie dzieje. |
|
| |||
| |||
| XP jest uszkodzony. Będziesz musiał CD i spróbować go naprawić, może również stać się wtedy jasne, że dysk twardy nie miał zbyt. |
|
| |||
| |||
| Liczby .. sugestie gdzie dostać cd spróbować naprawić? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| dzięki za pomoc |