![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Им 'не сигуран ако сам објављивања овог одељка у праву или не, али овде иде .. Моја жена учини нешто синоћ и не знам шта је заправо учинио .. И покренути рачунар и екран долази као нормална (Интел Десктоп Боард, Интел Инсиде, итд) .. Након тога одлази офф екран који га, ништа се не дешава .. Чини се да покуша нешто учинити за другога а онда престаје .. Нема активности долазе из мој ПЦ на свим .. Шта могу учинити одавде? Хвала
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Да ли поседујете Уиндоус КСП ЦД-а, уз претпоставку имате КСП.
|
|||
|
|||
|
ЈА донт имати КСП .. Али ја немам појма где је диск, преселио сам попут три пута од узимајући овај компјутер ..
|
|
|
|||
|
|||
|
Могу вам покретање у безбедном начину рада (Притисните тастер Ф8 узастопно након БИОС екрану)
Ако не треба ЦД искљуццио на хард диск ако је мртав или не. |
|
|
|||
|
|||
|
Не могу доћи до екрана за избор безбедном начину рада, али са сам сигуран начин означите и притисните "Ентер" не дешава се ништа ...
|
|
|
|||
|
|||
|
исправка:
Изаберем сафе моду онда иде за одабир оперативног система. Уиндоус КСП Профессионал означена, притисните ЕНТЕР сам и не дешава се ништа. |
|
|
|||
|
|||
|
КСП је корумпиран.
Мораћете ће вам ЦД покушати поправити га, он мај исто тако тада постало јасно да је хард диск има га превише. |
|
|
|||
|
|||
|
бројке .. предлоге о томе где се могу добити на ЦД-у покушати поправити?
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|