![]() |
|
| |||
| |||
| Eğer doğru bölüm ya da değil, ancak burada Bu mesaj yaşıyorum emin değilim .. gider Karım dün gece ve o gerçekten .. ne yapılır emin değilseniz bir şey Ben ve bir ekran bilgisayarı başlatın Normal gibi (Intel Desktop Board, Intel Inside, vb) .. gelir Daha sonra ekran şu onu giderse, hiçbir şey olmaz .. Bu ikinci ama .. durur için bir şeyler yapmaya çalıştığınızda görünüyor Hayır işlemi PC'den tüm .. geliyor Burada ne yapabilirim? Teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir Windows XP CD kendi, sen XP çalışan varsayarak mı.
| |||
| |||
| Var öyle XP .. Ben .. bu bilgisayar aldığınızdan beri üç kere gibi hareket ettik Ama nereye disk hiçbir fikrim yok |
|
| |||
| |||
| Güvenli modda miyim önyükleme (F8 tuşuna basın BIOS ekran defalarca sonra) Eğer, olmazsa eğer sabit disk ya da ölü olduğunu kuralın bir CD gerekir. |
|
| |||
| |||
| Ben ekrana ama güvenli mod seçmek için ben güvenli modda vurgulamak alabilir ve hiçbir şey girin isabet olur ... |
|
| |||
| |||
| düzeltme: Sonra bu işletim sistemini seçmek için gidiyor güvenli modu seçin. Windows XP Professional vurgulanır, ben girin ve hiçbir basın olur. |
|
| |||
| |||
| XP bozuk. Bunu denemek ve onarım, bu da daha sonra açık olabilir bu sabit disk de sahip bir CD gerekir. |
|
| |||
| |||
| rakamlar .. bir tamir çalıştığınızda cd almak için öneriler? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| yardım için teşekkürler |