![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я не впевнений, якщо я проводки це в правій частині або ні, але тут йде .. Дружина-то минулого вночі, і не впевнений, що вона дійсно зробила .. Я запускаю комп'ютер і екран з'являється, як нормальний (Intel для настільних ПК, Intel Inside, т.д.) .. Після цього екран погасне Thats його, нічого не відбувається .. Здається, щоб спробувати зробити щось для друга, а потім зупиняється .. Немає активності з мого ПК на всіх .. Що я можу робити тут? Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи володієте Ви Windows XP, якщо ви працюєте в XP.
| |||
| |||
| У мене є XP .. Але я поняття не маю, де диск, я переїхав як три рази після отримання цього комп'ютера .. |
|
| |||
| |||
| Ви можете завантажитися в безпечному режимі (натискайте клавішу F8 після екрану BIOS) Якщо ти не потрібен CD з правилом, якщо ви жорсткий диск мертвий чи ні. |
|
| |||
| |||
| Я можу потрапити на екран, щоб вибрати безпечний режим, але з я виберіть Безпечний режим і натиснути Enter нічого не відбувається ... |
|
| |||
| |||
| Корекція: Я вибираю безпечний режим, тоді вона йде, щоб вибрати операційну систему. Windows XP Professional підкреслюється, я натискаю Enter і нічого не відбувається. |
|
| |||
| |||
| XP пошкоджена. Вам буде потрібно компакт-диск, щоб спробувати відновити її, вона може також тоді стало ясно, що жорсткий диск мав теж. |
|
| |||
| |||
| цифри .. пропозиції про те, де отримати компакт-диск, щоб спробувати відновити? |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Дякуємо за допомогу |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Чорний екран під час всіх ігор | tinaqin123 | PC & консоль Gaming | 1 | 17 червня 2009 06:09 |
| Черних і білих ліній при завантаженні комп'ютера Wont переходити від Там | thomasbre | Генеральний обладнання чат | 2 | 28 травня 2009 18:59 |
| Екран стає чорним | katiecoos | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 15 червня 2008 07:49 |
| Чорний екран завантаження | MightyKing | General Software чат | 2 | 18 травня 2008 13:56 |
| Різьба Інструменти | |
| |