![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You''re добре дошли.
| |||
| |||
| Аз съм при XP Pro w/SP3 .. Whats добър твърд диск от newegg? Просто за всяко от тях? |
|
| |||
| |||
| Необходим Ви е версията, която съответства на вашата текущия инсталирате. Така че, ако работите с Pro с SP2 се нуждаете от тази, ако те не съответстват на ремонта опция приучавам бъде на разположение и ще трябва да форматирате и не прясна инсталирате. |
|
| |||
| |||
| За да бъда честен не съм сигурен .. Аз бях тази система е за 7 години сега .. Може и просто започна отначало .. Знам, че съм Ще загубим всичко, но ох добре .. |
|
| |||
| |||
| Твърдият диск е може би изстрел, така че ще трябва да инсталирате прясно така или иначе. |
|
| |||
| |||
| Всеки добър твърд диск Добре тогава? |
|
| |||
| |||
| Първо просто получите софтуер и се опита да го инсталирате на твърдия диск може да бъде наред. Но да, всички IDE 3.5 "твърд диск ще направя, някои марки са по-добри от другите и те са в различни размери. А тук с търсене въвеждат някои смесени предпочитанията на марки. |
|
| |||
| |||
| ОК .. Благодаря отново .. |
|
| |||
| |||
| За по-неизвестни съм архивирате и работи .. Аз откачам захранващия кабел, монитор, клавиатура и др. да събувам нежеланите панел, за да се уверете, че всичко е било все още сигурно .. Аз не знам защо, просто го .. В този момент осъзнавам, където хвърли някои стари дискове в кутия .. Намерих си XP CD .. Аз кука всички струни обратно нагоре, натиснете бутона на захранването и нещо уволнен нагоре .. Кой знае .. Аз съм и текат сега .... |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Черен екран по време на всички игри | tinaqin123 | PC & конзолата Gaming | 1 | 17 Юни 2009 06:09 |
| Черно-бели линии при стартиране Компютърна приучавам Давай от там | thomasbre | Общи Хардуер Чат | 2 | 28 май 2009 г. 18:59 |
| Екран Goes Черен | katiecoos | Лаптопи, Mobiles & текст | 5 | 15 Юни 2008 07:49 |
| Черен екран при стартирането | MightyKing | Общи Софтуер Чат | 2 | 18 май 2008 г. 13:56 |
| Нишка Инструменти | |
| |