![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You''re vítána.
| |||
| |||
| Já jsem za předpokladu, XP Pro w/SP3 .. Co je dobré pevný disk z newegg? Jen o každém z nich? |
|
| |||
| |||
| Potřebujete verzi, která odpovídá vaší aktuální nainstalovat. Takže pokud jste se systémem Pro s SP2, že jednou budete potřebovat, pokud se neshodují opravy možnost zvyklý být k dispozici a budete se muset formátu a udělat novou instalaci. |
|
| |||
| |||
| Chcete-li být upřímný Nejsem si jistý .. Jsem měl tento systém na 7 let .. Mohli i prostě začít znovu .. Vím, že jsem chtěl přijít o všechno, ale i oh .. |
|
| |||
| |||
| Pevný disk je pravděpodobně střílel tak budete muset nainstalovat čerstvé dokončeny. |
|
| |||
| |||
| Kvalitní pevný disk OK potom? |
|
| |||
| |||
| Nejprve jen získat software nainstalovat a vyzkoušet, a to, že pevný disk může být v pořádku. Ale jo, žádné IDE 3,5 "pevný disk bude dělat, některé značky mají lepší než ostatní, a přicházejí v různých velikostech. A hledat tady s vyvolejte některé smíšené preferencí značek. |
|
| |||
| |||
| OK .. Díky opět .. |
|
| |||
| |||
| Z neznámých důvodů jsem nahoru a běží .. I unhooked napájecí kabel, monitor, klávesnice, atd.. tahat z boku panelu, abyste se ujistili, vše bylo ještě bezpečnější .. Nevím, proč jsem to udělal .. V tuto chvíli si uvědomím, kde jsem pár starých disků v krabici .. Našla jsem moje XP cd .. I háku všechny šňůry zálohovat, stiskněte vypínací tlačítko a věc vyhodili do .. Kdo ví .. I am a běží hned .... |