![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You''re ευπρόσδεκτη.
| |||
| |||
| Είμαι υποθέτοντας XP Pro w/SP3 .. Τι καλό σκληρό δίσκο από newegg;; Απλά σχετικά με κάποια από αυτές;; |
|
| |||
| |||
| Χρειάζεσαι την έκδοση που ταιριάζει με την τρέχουσα εγκατάσταση. Έτσι, εάν εκτελείτε με Pro με SP2 που χρειάζεστε ότι μία, αν δεν ταιριάζουν με την επιλογή επισκευής συνηθίζει να είναι διαθέσιμες και θα έχετε να κάνετε μορφή και μια νέα εγκατάσταση. |
|
| |||
| |||
| Για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι σίγουρος .. Έχω αυτό το σύστημα είχε για 7 χρόνια τώρα .. Μήπως και μόλις αρχίσει πάνω .. Ξέρω ότι είμαι θα χάσει τα πάντα, αλλά oh καλά .. |
|
| |||
| |||
| Ο σκληρός δίσκος είναι κατά πάσα πιθανότητα γυρίστηκε έτσι θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε τα νέα έτσι κι αλλιώς. |
|
| |||
| |||
| Κάθε καλό σκληρό δίσκο ΟΚ τότε;; |
|
| |||
| |||
| Πρώτη μόλις λάβετε το λογισμικό και να προσπαθήσουμε και να το εγκαταστήσετε, το σκληρό δίσκο μπορεί να είναι εντάξει. Αλλά ναι, κάθε IDE 3.5 "σκληρό δίσκο θα κάνει, ορισμένες μάρκες είναι καλύτερα από άλλα και έρχονται σε διάφορα μεγέθη. Μια αναζήτηση εδώ με την ανατροφή των μικτών προτιμήσεων για ορισμένα σήματα. |
|
| |||
| |||
| Εντάξει .. Ευχαριστώ και πάλι .. |
|
| |||
| |||
| Για λόγους άγνωστους Είμαι πίσω μέχρι και τη λειτουργία .. I unhooked το καλώδιο τροφοδοσίας, να παρακολουθεί, πληκτρολόγιο, κλπ.. για την έλξη από την πλευρά της ομάδας για να βεβαιωθείτε ότι όλα ήταν ακόμη ασφαλή .. Δεν ξέρω γιατί, απλά μου έκανε .. Αυτή τη στιγμή συνειδητοποίησα όπου πέταξαν κάποια παλαιά δίσκους σε κουτί .. Βρήκα μου XP cd .. I γάντζο όλα τα καλώδια μέχρι πίσω, πατήστε το κουμπί λειτουργίας και το πράγμα απολυθούν μέχρι .. Ποιος ξέρει .. Είμαι και λειτουργεί σήμερα .... |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μαύρη οθόνη κατά τη διάρκεια όλων των αγώνων | tinaqin123 | PC & Console Gaming | 1 | 17 Ιουν 2009 06:09 |
| Black and White Lines κατά την εκκίνηση Υπολογιστών Wont Μετάβαση από εκεί | thomasbre | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 28 Μαΐου 2009 18:59 |
| Οθόνη Goes Black | katiecoos | Laptops, Κινητά & PDA | 5 | 15 Ιουν 2008 07:49 |
| Μαύρη Οθόνη εκκίνησης | MightyKing | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 18 Μαΐου 2008 13:56 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |