![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You''re dobrodošli.
| |||
| |||
| Im 'pretpostavljiv XP Pro w/SP3 .. Što je dobar hard disk od newegg? Dovoljno je o svakom od njih? |
|
| |||
| |||
| Trebate verziju koja odgovara vašem trenutnom instalirati. Dakle, ako imate s Pro sa SP2 vam je potrebna da je jedan, ako ne odgovaraju popravak navika opcija biti na raspolaganju i da ćete morati napraviti format i svježu instalaciju. |
|
| |||
| |||
| Da budem iskren nisam siguran .. Ja sam imao taj sistem za 7 godina .. Možda te pravedan start iznad .. Znam da sam će izgubiti sve oh no dobro .. |
|
| |||
| |||
| Tvrdi disk je vjerojatno pucao tako da će trebati fresh install anyway. |
|
| |||
| |||
| Svakom dobrom redu onda hard disk? |
|
| |||
| |||
| Prvo samo softver i probati i instalirati ga, hard drive svibanj biti u redu. Ali, da, bilo koji IDE 3.5 "tvrdi disk će učiniti, neki brandovi su bolji od drugih, a oni dolaze u različitim veličinama. Pretraga ovdje iznijeti neke postavke na mješoviti markama. |
|
| |||
| |||
| OK .. Hvala opet .. |
|
| |||
| |||
| Za nepoznatog razloga I'm back up i radi .. Ja unhooked moć kabel za monitor, tipkovnicu, itd.. povući od strane panela kako bi bili sigurni da je sve još uvijek siguran .. Ne znam zašto, nisam učinio .. U ovom trenutku Znam gdje sam izbacio neki stari Diskovi u kutiji .. Našao sam moj XP cd .. I svi konopci zakačaljka leđa prema gore, pritisnite gumb napajanja i stvar ispaljen gore .. Tko zna .. Ja sam gore i trčanje sada .... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Crnac Zaslon Tijekom sve igre | tinaqin123 | PC & konzole Igre | 1 | 17. lipnja 2009 06:09 |
| Crno-bijele linije pri pokretanju računala običaj ići na Odatle | thomasbre | General Hardware Chat | 2 | 28. svibanj 2009 18:59 |
| Screen Goes Black | katiecoos | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 5 | 15. lipnja 2008 07:49 |
| Crnac Zaslon pokretanju | MightyKing | Općenito Software Chat | 2 | 18. svibnja 2008 13:56 |
| Thread Tools | |
| |