![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You''re welcome.
| |||
| |||
| Én feltételezve XP Pro w/SP3 .. Mi a jó merevlemezét a newegg? Csak ezek közül bármelyik? |
|
| |||
| |||
| You need a változat, amely megfelel a jelenlegi telepíteni. Tehát, ha fut a Pro SP2 van szükség, hogy az egyik, ha nem egyeznek a javítási lehetőség szokás elérhető és meg kell formázni, de egy friss telepítést. |
|
| |||
| |||
| Hogy őszinte legyek nem vagyok biztos benne .. Én is ezt a rendszert, 7 éve .. Akár azt is csak kezdeni .. Tudom, hogy meg fogok veszíteni mindent, de hát igen .. |
|
| |||
| |||
| A merevlemez valószínűleg lövés, így szükséges, hogy a friss install anyway. |
|
| |||
| |||
| Minden jó merevlemezére, majd az OK-ra? |
|
| |||
| |||
| Először csak a szoftvert, és próbálja meg telepíteni, a merevlemez lehet ok. De igen, az IDE 3.5 "merevlemezt fog csinálni, egyes márkák jobban, mint mások, és jönnek a különböző méretben. A keresés itt, hogy néhány vegyes kedvezményeket a márkákat. |
|
| |||
| |||
| OK .. Köszönöm .. |
|
| |||
| |||
| Ismeretlen okok miatt itt vagyok, és fut .. Én leakasztotta a tápkábel, monitor, billentyűzet, stb. hogy húzza ki az oldalsó panelt, hogy biztosan mindent még biztos .. Nem tudom, miért, én csak nem .. Ekkor tudom, hol vesztettem néhány régi lemezeket egy dobozban .. I found my XP cd .. I horog minden kordszálak vissza, nyomja meg a gombot, és a hatalom is tüzeltek fel .. Ki tudja .. Én vagyok, és most fut .... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Fekete képernyő alatt All Games | tinaqin123 | PC és konzol játékok | 1 | 17. június 2009 06:09 |
| Fekete-fehér sorok Indítópult Computer szokás Menj innen | thomasbre | Általános fémáru Chat | 2 | 28. május 2009 18:59 |
| Képernyő Goes Black | katiecoos | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | 15. június 2008 07:49 |
| Fekete képernyő indításkor | MightyKing | General Chat szoftver | 2 | 18. május 2008 13:56 |
| Téma eszközök | |
| |