mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Juodas ekranas startuojant

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 18, 2008, 12:43
Administrator Grupė

You''re Sveiki.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Gegužė 18, 2008, 12:45
Naujas Narys

I'm tariant XP Pro w/SP3 .. Kas gero kietąjį diską nuo Newegg? Tik apie vieną iš jų?
Old Gegužė 18, 2008, 12:48
Administrator Grupė

Jūs turite redakcija, kuri atitinka jūsų dabartinis įdiegti.

Taigi, jei dirbate su Pro su SP2, reikia, kad vienas, jei jie nesutampa remonto variantą įpratęs būti prieinama ir turėsite formatą ir padaryti šviežiai įdiegti.
Old 18 gegužė 2008, 12:50
Naujas Narys

Tiesą sakant nesu tikras .. Aš turėjau 7 metus .. dabar sistema Taip pat sėkmingai galėtų tiesiog pradėkite daugiau .. I know I'm gonna lose Everything But Oh well ..
Old Gegužė 18, 2008, 12:52
Administrator Grupė

Kietasis diskas yra turbūt fotografiją todėl jums reikės įdiegti naują anyway.
Old Gegužė 18, 2008, 12:54
Naujas Narys

Bet geras disko Gerai tada?
Old Gegužė 18, 2008, 12:56
Administrator Grupė

Pirma tiesiog gauti programinę įrangą ir pabandyti įdiegti jį standžiajame diske gali būti ok.

Bet yeah, bet IDE 3.5 "kietojo disko bus padaryti, kai prekių ženklai yra geriau nei kiti, ir jie yra įvairių dydžių.

Ieškoti čia su pamatysite kai kurie tokie mišrūs lengvatų dėl prekių ženklų.
Old Gegužė 18, 2008, 12:59
Naujas Narys

Gerai .. Dar kartą ačiū ..
Old Gegužė 18, 2008, 15:58
Naujas Narys

Dėl nežinomų priežasčių I'm back up ir veikia .. Aš unhooked maitinimo laidas, monitorius, klaviatūra, etc. traukti prie šoninių panelių ir įsitikinti, ar viskas dar buvo saugoma .. Nežinau kodėl, aš tiesiog nebuvo .. Šiuo metu aš suprantu, kur aš retai kelis senus diskus langelį .. Radau savo XP cd .. Aš Kablys visos virvutės atsargai, paspauskite maitinimo mygtuką ir dalykas fired up .. Kas žino .. Aš ir veikia dabar ....
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.