![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You''re Sveiki.
| |||
| |||
| I'm tariant XP Pro w/SP3 .. Kas gero kietąjį diską nuo Newegg? Tik apie vieną iš jų? |
|
| |||
| |||
| Jūs turite redakcija, kuri atitinka jūsų dabartinis įdiegti. Taigi, jei dirbate su Pro su SP2, reikia, kad vienas, jei jie nesutampa remonto variantą įpratęs būti prieinama ir turėsite formatą ir padaryti šviežiai įdiegti. |
|
| |||
| |||
| Tiesą sakant nesu tikras .. Aš turėjau 7 metus .. dabar sistema Taip pat sėkmingai galėtų tiesiog pradėkite daugiau .. I know I'm gonna lose Everything But Oh well .. |
|
| |||
| |||
| Kietasis diskas yra turbūt fotografiją todėl jums reikės įdiegti naują anyway. |
|
| |||
| |||
| Bet geras disko Gerai tada? |
|
| |||
| |||
| Pirma tiesiog gauti programinę įrangą ir pabandyti įdiegti jį standžiajame diske gali būti ok. Bet yeah, bet IDE 3.5 "kietojo disko bus padaryti, kai prekių ženklai yra geriau nei kiti, ir jie yra įvairių dydžių. Ieškoti čia su pamatysite kai kurie tokie mišrūs lengvatų dėl prekių ženklų. |
|
| |||
| |||
| Gerai .. Dar kartą ačiū .. |
|
| |||
| |||
| Dėl nežinomų priežasčių I'm back up ir veikia .. Aš unhooked maitinimo laidas, monitorius, klaviatūra, etc. traukti prie šoninių panelių ir įsitikinti, ar viskas dar buvo saugoma .. Nežinau kodėl, aš tiesiog nebuvo .. Šiuo metu aš suprantu, kur aš retai kelis senus diskus langelį .. Radau savo XP cd .. Aš Kablys visos virvutės atsargai, paspauskite maitinimo mygtuką ir dalykas fired up .. Kas žino .. Aš ir veikia dabar .... |