![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You''re welcome.
| |||
| |||
| Es esmu pieņemot, XP Pro w/SP3 .. Kas labu cieto disku no newegg? Tikai par kādu no viņiem? |
|
| |||
| |||
| Jums nepieciešams versija, kas atbilst jūsu pašreizējo instalēt. Tātad, ja jūs strādājat ar Pro ar SP2 jums, ka viens, ja tie neatbilst remonts izvēle mēdz būt pieejama, un jums būs formātā un to svaigu install. |
|
| |||
| |||
| Godīgi sakot es neesmu pārliecināts .. Esmu bijusi šī sistēma 7 gadus .. Varētu arī sāciet vairāk .. Es zinu, es esmu gonna zaudēt visu, bet ak labi .. |
|
| |||
| |||
| Cietais disks ir iespējams, nošauts tāpēc jums būs nepieciešams svaigu install anyway. |
|
| |||
| |||
| Kāds labs cietais disks Labi tad? |
|
| |||
| |||
| Vispirms tikai iegūt programmatūru un mēģināt instalēt, cietais disks var būt ok. Bet jā, visas IDE 3.5 "hard drive darīs, daži zīmoli ir labākas nekā citas, un tie ir dažādos izmēros. Šeit meklēšanu audzināt par dažiem preferences zīmoliem. |
|
| |||
| |||
| OK .. Thanks again .. |
|
| |||
| |||
| Iemeslu dēļ nav zināms es esmu atpakaļ un darbojas .. Es unhooked barošanas vadu, monitoru, tastatūru, utt. to pull off sānu paneļa vai viss vēl bija droša .. Es nezinu kāpēc, man vienkārši nebija .. Šajā laikā es saprotu, kur es iemeta dažas vecās diskus kastē .. Es atradu sava XP cd .. Es āķis visas auklas rezerves, hit jauda pogu un lieta apkures up .. Who knows .. Es esmu izveidota un darbojas, tagad .... |
![]() |
|
| Bookmarks |