![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You''re mile widziane.
| |||
| |||
| I'm zakładając XP Pro w/SP3 .. Co dobrego dysku twardego z newegg? Prawie każde z nich? |
|
| |||
| |||
| Musisz wersja pasuje do aktualnej instalacji. Więc jeśli jest uruchomiony z Pro z dodatkiem SP2 trzeba, że jeden, jeśli nie są zgodne z opcji naprawy wont być dostępne i będziesz musiał zrobić format i nową instalację. |
|
| |||
| |||
| Szczerze mówiąc nie jestem pewien .. I've had ten system do 7 lat teraz .. Może również po prostu zacząć od nowa .. I know I'm gonna stracić wszystko, ale oh well .. |
|
| |||
| |||
| Dysk twardy jest prawdopodobnie strzał tak trzeba będzie zainstalować świeżego anyway. |
|
| |||
| |||
| Każdy dobry twardy następnie OK? |
|
| |||
| |||
| Pierwsze prostu oprogramowanie i spróbować i zainstalować go na dysku twardym może być OK. But yeah, wszelkie IDE 3.5 "dysk twardy, uczynimy niektórych marek są lepsze niż inne i pochodzą one w różnych rozmiarach. Wyszukiwanie tutaj przywołać niektóre mieszane preferencje dotyczące marek. |
|
| |||
| |||
| OK .. Jeszcze raz dziękujemy .. |
|
| |||
| |||
| Z przyczyn nieznanych I'm back uruchomiony .. I unhooked przewód zasilający, monitora, klawiatury, itp.. aby zdjąć stronie panelu się upewnić, że wszystko jeszcze bezpieczne .. I don't know why, I just zrobił .. W tej chwili mogę sobie gdzie wyrzucił niektórych starych płyt w pudełku .. I found my XP cd .. I haka wszystkie sznurki kopii zapasowej, kliknij przycisk zasilania i rzeczą opalanych się .. Kto wie .. Jestem gotowy do pracy już .... |
![]() |
|
| Zakładki |