![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You''re povolený.
| |||
| |||
| Já jsem za predpokladu, XP Pro w/SP3 .. Čo je dobré pevný disk z newegg? Len o každom z nich? |
|
| |||
| |||
| Potrebujete verziu, ktorá zodpovedá vašej aktuálnej nainštalovať. Takže ak ste so systémom Pro s SP2, že raz budete potrebovať, ak sa nezhodujú opravy možnosť zvyknutý byť k dispozícii a budete sa musieť formáte a urobiť novú inštaláciu. |
|
| |||
| |||
| Ak chcete byť úprimný Nie som si istý .. Ja som mal tento systém na 7 rokov .. Mohli i prostě začať znova .. Viem, že som chcel prísť o všetko, ale aj oh .. |
|
| |||
| |||
| Pevný disk je pravdepodobne střílel tak budete musieť nainštalovať čerstvé dokončené. |
|
| |||
| |||
| Kvalitný pevný disk OK potom? |
|
| |||
| |||
| Najprv len získať softvér nainštalovať a vyskúšať, a to, že pevný disk môže byť v poriadku. Ale jo, žiadne IDE 3,5 "pevný disk bude robiť, niektoré značky majú lepšie ako ostatné, a prichádzajú v rôznych veľkostiach. A hľadať tady s vyvolajte niektoré zmiešané preferencií značiek. |
|
| |||
| |||
| OK .. Vďaka opäť .. |
|
| |||
| |||
| Z neznámych dôvodov som hore a beží .. I unhooked napájací kábel, monitor, klávesnica, atď. tahat z boku panelu, aby ste sa uistili, všetko bolo ešte bezpečnejšie .. Neviem, prečo som to urobil .. V tejto chvíli si uvědomím, kde som pár starých diskov v krabici .. Našla som moje XP cd .. I háku všetky šnúry zálohovať, stlačte vypínacie tlačidlo a vec vyhodili do .. Kto vie .. I am a beží hned .... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Čiernej obrazovky počas všetkých hier | tinaqin123 | PC a herné konzoly | 1 | 17. júna 2009 06:09 |
| Čiernej a bielej čiary na spustenie počítačovej zvyknutý Go On tam | thomasbre | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 28. mája 2009 18:59 |
| Obrazovka Goes Black | katiecoos | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 15 júna 2008 07:49 |
| Čierna obrazovka štarte | MightyKing | Všeobecné Software Chat | 2 | 18. mája 2008 13:56 |
| Thread Tools | |
| |