![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ыоу''ре добродошли.
| |||
| |||
| Им 'претпостављив КСП Про у/СП3 .. Шта је добар хард диск од неуегг? Довољно је о сваком од њих? |
|
| |||
| |||
| Требате верзију која одговара вашем тренутном инсталирате. Дакле, ако имате са Про са СП2 вам је потребна да је један, ако не одговарају поправку навика опција бити на располагању и да ћете морати направити формат и чисту инсталацију. |
|
| |||
| |||
| Да будем искрен нисам сигуран .. Ја сам имао тај систем за 7 година .. Можда те праведан старт изнад .. И кноу И'м гонна изгубити све ох но добро .. |
|
| |||
| |||
| Тврди диск је вероватно пуцао тако да ће требати фресх инсталл Аныуаы. |
|
| |||
| |||
| Сваком добром реду онда хард диск? |
|
| |||
| |||
| Прво само софтвер и пробати и инсталирати га, хард дриве мај бити у реду. Али, да, било који ИДЕ 3/5 "тврди диск ће учинити, неки марки су бољи од других, а они долазе у различитим величинама. Претрага овде изнети неке поставке на мјешовити маркама. |
|
| |||
| |||
| ОК .. Хвала опет .. |
|
| |||
| |||
| За непознатог разлога И'м бацк уп и ради .. Ја унхоокед моћ кабл за монитор, тастатуру, итд. повући од стране панела како би били сигурни да је све још увек сигуран .. Не знам зашто, нисам учинио .. У овом тренутку Знам где сам избацио неки стари Дискови у кутији .. Нашао сам мој КСП цд .. И сви конопци закачаљка леђа према горе, притисните дугме напајања и ствар испаљен горе .. Ко зна .. Ја сам горе и трчање сада .... |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Црн Екран Током све игре | тинакин123 | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 17. јуна 2009 06:09 |
| Црно-беле линије при покретању рачунара обичај ићи на Одатле | тхомасбре | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 28 мај 2009 18:59 |
| Сцреен гоес Блацк | катиецоос | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 5 | 15. јуна 2008 07:49 |
| Црн Екран покретању | МигхтыКинг | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 18. маја 2008 13:56 |
| Тхреад Тоолс | |
| |