![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You''re hoşgeldiniz.
| |||
| |||
| Ben XP Pro w/SP3 .. varsayarak yaşıyorum Whats newegg gelen iyi bir sabit disk? Hemen hemen bunların? |
|
| |||
| |||
| Bu geçerli yüklemek eşleşen sürümü gerekir. Eğer Pro ile çalışan bu bir, eğer bulunuyorsa ve bir biçime sahip olacak ve yeni bir yüklerim olmak tamir seçeneği alışkanlık eşleşmiyor gerekir SP2'de. |
|
| |||
| |||
| Emin değilim .. Dürüst olmak gerekirse Ben 7 yıldır .. bu sistemi aldık Belki de sadece .. başlamak Ben her şeyi kaybetmek olacak ama Oh iyi biliyorum .. |
|
| |||
| |||
| Böylece taze et yüklemeniz gerekir Sabit disk muhtemelen var. |
|
| |||
| |||
| İyi sabit sürücü OK? |
|
| |||
| |||
| Önce sadece yazılım alıp deneyin ve yükleyin, sabit sürücü tamam olabilir. Ama evet, herhangi bir IDE 3.5 "sabit disk yapacak, bazı markaların diğerlerinden daha iyi ve çeşitli boyutları mevcuttur. Bir ara burada markalar bazı karışık tercihlerini ortaya çıkarın. |
|
| |||
| |||
| Tamam .. Tekrar teşekkürler .. |
|
| |||
| |||
| Geri ve .. bitiyor nedenleri bilinmeyen için Ben güç kablosu, klavye, monitör vs unhooked. emin herşeyi yapmak için yan panel çıkarmak için hala güvenli oldu .. Neden, ben sadece .. yaptığını bilmiyorum Nerede bir kutuda .. bazı eski diskleri attı gerçekleştirmek Şu anda Ben XP CD bulunamadı .. Geri kadar, güç düğmesi ve bir şey .. kadar ateş isabet tüm halatlar kanca Kim bilir .. Ben ve şu anda çalışıyor .... |
![]() |
|
| Bookmarks |