![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You''re вітати.
| |||
| |||
| Я припускаю, XP Pro w/SP3 .. Whats хороший жорсткий диск від Newegg? Майже будь-який з них? |
|
| |||
| |||
| Вам потрібна версія, яка відповідає вашій поточної установці. Так що якщо ви працюєте з Pro з встановленим SP2 потрібно що, якщо вони не відповідають звичай ремонту варіант буде доступна і вам доведеться формат і зробити нову установку. |
|
| |||
| |||
| Щоб бути чесним я не впевнений .. Я була ця система протягом 7 років .. Може, а просто почати все спочатку .. Я знаю, що я втрачаю все, але ой добре .. |
|
| |||
| |||
| Жорсткий диск, ймовірно, вистрілив так що вам буде потрібно для нової установки в будь-якому випадку. |
|
| |||
| |||
| Будь-який хороший жорсткий диск гаразд? |
|
| |||
| |||
| Перший лише придбати програмне забезпечення, і спробувати встановити його, жорсткий диск може бути в порядку. Але так, будь-який IDE 3,5 "жорсткий диск буде робити, деякі бренди краще, ніж інші, і вони бувають різних розмірів. Пошук тут виховують деякі змішані переваги брендів. |
|
| |||
| |||
| ОК .. Ще раз спасибі .. |
|
| |||
| |||
| З невідомих причин я повернувся і працює .. Я зняв шнур живлення, монітор, клавіатура, тощо. стягати з бічній панелі, щоб переконатися, все ще було безпечним .. Я не знаю чому, я просто зробив .. У цей час я розумію, де я кинув старих дисків у вікні .. Я знайшов своє XP CD .. Я гачок всі шнури резервного копіювання, натисніть кнопку харчування та речі загорівся .. Хто знає .. Я і зараз працює .... |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Чорний екран під час всіх ігор | tinaqin123 | PC & консоль Gaming | 1 | 17 червня 2009 06:09 |
| Черних і білих ліній при завантаженні комп'ютера Wont переходити від Там | thomasbre | Генеральний обладнання чат | 2 | 28 травня 2009 18:59 |
| Екран стає чорним | katiecoos | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 15 червня 2008 07:49 |
| Чорний екран завантаження | MightyKing | General Software чат | 2 | 18 травня 2008 13:56 |
| Різьба Інструменти | |
| |