kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Üres merevlemez, Windows XP telepítése és Crash!

Reply

Téma eszközök
Old Április 26 2009, 22:53
Új tag Csoport

Default Üres merevlemez, Windows XP telepítése és Crash!

Régebben DBN a nuke a merevlemezen, hogy én kaptam, és amikor bementem a Windows XP akkor kezdi betölteni az összes fájlt, majd amikor elindul a Windows telepítése, hogy összeomlik a kód

0x0000007b

Próbáltam particionáláskor a meghajtó de úgy vélem, én ezt valami baj van, kérem, segítsen!
Old Április 27 2009, 07:18
Donor Group

Default Üres merevlemez, Windows XP telepítése és Crash!

Úgy hangzik, mint lehet, s vezérlő készülék probléma van, olvassa el ezt, hátha ez segít
http://support.microsoft.com/kb/324103

Egy számítógép egyszer verte meg a sakk
De ez nem egyezik meg a kick box.

My System: redden137

Processzor (ok):
AMD Opteron 165 O / C
Alaplap:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM memória:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Grafikus kártya (k):
8800gts O / C
Hangkártya:
Creative SoundBlaster 4
Merevlemez (ek):
1x 80 GB 2x 250GB
Optikai meghajtó (k):
1x Sony DVD-RAM meghajtó 1xphillips dv
Case / tápegység:
700W moduler psu
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
22in widescreen
Operációs rendszer (ek):
XP Pro
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Windows 7 Screen Black Crash asinara88 A Windows operációs rendszerek 1 November 8, 2009 17:42
SUPERAntiSpyware & Windows 7 Blue Screen & Eltávolítás ikonra Crash Fix Hybr! D A Windows operációs rendszerek 5 Október 31, 2009 17:11
Szabad merevlemez particionálása / formatting for Windows? livedref07 Drives & Removable Media 2 29. május 2009 07:46
Jelenik meg a Windows Boot merevlemez egy másik Pc? pete21 A Windows operációs rendszerek 12 6. április 2009 14:47
Cant telepíteni a Windows Live Messenger új és most vidám is telepíteni a régi Mohi212 E-mail, a VoIP és IM Vitalap 3 26. január 2009 06:55
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.