menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Prázdny pevný disk, Windows XP Inštalácia a Crash!

Reply

Thread Tools
Old 26. apríla 2009, 22:53
Nový člen skupiny

Default Prázdny pevný disk, Windows XP Inštalácia a Crash!

Použil som dbn atomovka na pevný disk, ktorý mám, a keď som išiel k inštalácii systému Windows XP by začať nahrať všetky súbory a potom pri štarte systému Windows nastaviť to havaruje s kódom

0x0000007b

Snažil som sa delení disku, ale verím, robím niečo zle, prosím pomôžte!
Old 27. apríla 2009, 07:18
Darcu Skupina

Default Prázdny pevný disk, Windows XP Inštalácia a Crash!

Znie to ako ty môže mať problém s vodičom prístroje majú prečítať si to zistiť, či to pomôže
http://support.microsoft.com/kb/324103

Počítač raz ma v šachu
Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu.

Môj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základná doska:
ASUS A8N SLI Deluxe
Pamäť RAM:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
Monitor (s):
22in širokouhlý
Operačný systém (y):
XP Pro
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Windows 7 Black Screen Crash asinara88 Operačné systémy Windows 1 8.listopadu 2009 17:42
SUPERAntiSpyware & Windows 7 Blue Screen & Odinštalovať / Odstrániť Crash Fix Hybr! D Operačné systémy Windows 5 31.října 2009 17:11
Voľný rozdelenie disku / formátovanie pre windows? livedref07 Drives & Removable Media 2 29. máj 2009 07:46
Bude pevný disk My Zavádzacia k Windows v inom PC? pete21 Operačné systémy Windows 12 6. Apríl 2009 14:47
Cant nainštalovať Windows Live Messenger nové prevýšenia a teraz dokonca inštalovať starý Mohi212 Email, VoIP & IM Diskusia 3 26 január 2009 06:55
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.