![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я використав для ДБН Nuke жорсткий диск, який я отримав, і коли я пішов до установки Windows XP він почне завантажувати всі файли, а потім, коли вона починає програму установки Windows він виходить з ладу з кодом 0x0000007B Я спробував розбиття диску, але я думаю, що я роблю щось неправильно, будь ласка, допоможіть! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже, вам, можливо, з драйвером питання, чи прочитати це побачити, якщо це допомагає http://support.microsoft.com/kb/324103
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows 7 Чорний екран Crash | asinara88 | Операційні системи Windows | 1 | 8 листопада 2009 17:42 |
| SUPERAntiSpyware & Windows 7 Blue Screen & Видалити / Видалити Crash Fix | Hybr! D | Операційні системи Windows | 5 | 31 жовтня 2009 17:11 |
| Безкоштовні жорсткого диска перегородки / форматування для Windows? | livedref07 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 29 травня 2009 07:46 |
| Чи буде моя Обсяги жорстких дисків для завантаження Windows на іншому комп'ютері? | pete21 | Операційні системи Windows | 12 | 6 квітня 2009 14:47 |
| Нахиляє встановіть Windows Live Messenger, і тепер новий нахиляє навіть встановити старе | Mohi212 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 3 | 26 січня 2009 06:55 |
| Різьба Інструменти | |
| |