менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Бланк Обсяги жорстких дисків, Windows XP Установка і Crash!

Reply

Різьба Інструменти
Old 26 квітня 2009, 22:53
Нові члени групи

Default Бланк Обсяги жорстких дисків, Windows XP Установка і Crash!

Я використав для ДБН Nuke жорсткий диск, який я отримав, і коли я пішов до установки Windows XP він почне завантажувати всі файли, а потім, коли вона починає програму установки Windows він виходить з ладу з кодом

0x0000007B

Я спробував розбиття диску, але я думаю, що я роблю щось неправильно, будь ласка, допоможіть!
Old 27 квітня 2009, 07:18
Донор групи

Default Бланк Обсяги жорстких дисків, Windows XP Установка і Crash!

Схоже, вам, можливо, з драйвером питання, чи прочитати це побачити, якщо це допомагає
http://support.microsoft.com/kb/324103

Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи
Але це був не рівня мені удар бокс.

Моя система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Материнська плата:
ASUS A8N SLI Deluxe
ОЗУ:
2GB Corsair XMS PC3200 Platium
Графічна карта (и):
8800GTS O / C
Звукова карта:
Creative SoundBlaster 4
Жорсткий диск (и):
1x 80 GB 2x 250GB
Оптичний привід (и):
1x Sony DVD RAM диски 1xphillips Д.В.
Діло / PSU:
БП 700w Moduler
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
22IN Widescreen
Операційна система (и):
XP Pro
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Windows 7 Чорний екран Crash asinara88 Операційні системи Windows 1 8 листопада 2009 17:42
SUPERAntiSpyware & Windows 7 Blue Screen & Видалити / Видалити Crash Fix Hybr! D Операційні системи Windows 5 31 жовтня 2009 17:11
Безкоштовні жорсткого диска перегородки / форматування для Windows? livedref07 Знімні накопичувачі І ЗМІ 2 29 травня 2009 07:46
Чи буде моя Обсяги жорстких дисків для завантаження Windows на іншому комп'ютері? pete21 Операційні системи Windows 12 6 квітня 2009 14:47
Нахиляє встановіть Windows Live Messenger, і тепер новий нахиляє навіть встановити старе Mohi212 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 3 26 січня 2009 06:55
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.