![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| helló Én egy számítógépes kezdő és segítségre van szükségem. My Sony Vaio 5 yrs old (elfelejtettem a modell számát.) Ha figyel DVDs tartja vágás, és megy egy kék képernyő és az újrakezdés is. Mit jelent ez és ez a rögzíthető? Köszönetet You |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi a hibakód a kék képernyő?
| |||
| |||
| A kék képernyő jön ki a sok írás és a számok, beleértve a "fizikai memóriakép", majd gyorsan vágás előtt el tudja olvasni tovább. majd kikapcsolja a számítógépet, és magától újraindul |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Blue Screen Goes ... | Paul4763 | Általános fémáru Chat | 2 | Szeptember 4, 2009 06:53 |
| Kék képernyő a Windows splash screen | Mukk1987 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 15. április 2008 13:22 |
| Ismerkedés a kék képernyő | samjohnson | A Windows operációs rendszerek | 24 | 11. február 2008 12:41 |
| Blue Screen | phoeniximportersuk | General Chat szoftver | 7 | 24. Szeptember 2007 12:47 |
| Kék képernyő | mrdaveyk | Processzorok, alaplapok és RAM | 29 | 22. Szeptember 2007 12:49 |
| Téma eszközök | |
| |