![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| привіт Я комп'ютер починаючим і мені потрібна допомога. My Sony Vaio становить 5 років старий (не пам'ятаю номер моделі). Під час перегляду DVDs Вона зберігає крою і збирається синій екран і перезавантаження себе. Що це означає і це можна виправити? Подякувавши Ви |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що таке код помилки на синьому екрані?
| |||
| |||
| синій екран з'являється з великою письмовій формі і номерів, включаючи фізичне дампа пам'яті 'потім швидко вирізає перш ніж ви можете прочитати більше. після чого комп'ютер вимикається і перезапускає сама |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Синій екран стає ... | Paul4763 | Генеральний обладнання чат | 2 | 4 вересня 2009 06:53 |
| Синій екран заставки Windows | Mukk1987 | Операційні системи Windows | 3 | 15 квітня 2008 13:22 |
| Отримання синього екрану | samjohnson | Операційні системи Windows | 24 | 11 лютого 2008 12:41 |
| Синій екран | phoeniximportersuk | General Software чат | 7 | 24 вересня 2007 12:47 |
| Синій екран | mrdaveyk | Процесори, материнські плати RAM & | 29 | 22 вересня 2007 12:49 |
| Різьба Інструменти | |
| |