Син екран - Не може да се открие дяла на твърдия диск А Dell optiplex 745 кула със сини екрана. Аз вече опитах безопасен начин, безопасен режим с мрежа, и безопасен режим с команден ред. Грешката кода на екрана, е 0x00000024 (0x00190203, 0x8A6C6008, 0xC0000102, 0x00000000). Компютърът е с вируса на издаване. На първо място, аз бях в състояние да зареждане на Windows, но аз трябва да го рестартирате, за да влязат в безопасен режим. Имам син екран веднага след това. Опитах Ultimate обувка CD, в него, аз съм само в състояние да видите една от шофиране като 80GB, още един, тъй като не дяла информация. Аз се уплаших от дискове са настройка като нападение настройка. Попитах собственика на компютъра, а той не помни за създаване на устройства като нападение. Има ли начин да разберете дали, или не кара наистина нахлуха настройка? В част е странно, ако премахнете захранващия кабел на един от устройството и стартиране на компютъра се. Мога да видите логото на Windows XP, но след това мина с болестта син екран веднага след това. |