![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| A dell optiplex 745 věž s modrou obrazovku. Už jsem se pokusil nouzovém režimu nouzového režimu se sítí a nouzového režimu s příkazového řádku. Kód chyby na obrazovce je 0x00000024 (0x00190203, 0x8A6C6008, 0xc0000102, 0x00000000). Počítač byl problém s virem. Zpočátku jsem byl schopen zavést do systému Windows, ale musím to restartovat, tak jsem se může dostat do nouzového režimu. Mám modrou obrazovku hned po to. Zkoušel jsem Ultimate boot cd, na to, jsem jen mohli vidět jeden z disku za 80 GB, jako žádné jiné informace o oddílech. Měla jsem strach z mechaniky byly konfigurace raid nastavení. Zeptal jsem se majitele počítače, a on nebude pamatovat nastavení mechaniky jako raid. Existuje způsob, jak zjistit, zda je či není disky skutečně raid nastavení? Tato část je divné, když odstranit napájecí kabel do jednoho z mechaniky a spuštění počítače se. Vidím logo Windows XP, ale pak to jít na modrou obrazovku po pravé. |
|
| |||
| |||
| zkuste zavádení z disku CD se dostat do CMD, poté spuštěním nástroje Chkdsk, že to zní jako vaši oblast má poškozený. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| HP Compaq NC4200 - XP instalaci - Cannot Detect Pevný disk | setsuna faiz seiei | Drives & Removable Media | 1 | 3. června 2009 03:07 |
| Možné obnovit data Vypnuto oddíl a neuspořádaný Pevný disk? | plissken | Drives & Removable Media | 1 | 12. dubna 2009 06:20 |
| Ne počítač by odhalit můj Seagate Externí pevný disk? | Endy | Drives & Removable Media | 2 | 9. ledna 2009 09:12 |
| Snažím se můj oddíl pevného disku ..... | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Drives & Removable Media | 17 | 14. října 2008 03:25 |
| Jak vytvořit oddíl na externí pevný disk? | andrewanimation | Drives & Removable Media | 1 | 27. Září 2007 21:08 |
| Thread Nástroje | |
| |