Μπλε οθόνη - Δεν είναι δυνατή η ανίχνευση του σκληρού δίσκου διαμέρισμα Ένα dell optiplex 745 πύργο με μπλε οθόνη. Έχω ήδη δοκιμάσει το safe mode, ασφαλή λειτουργία με τη δικτύωση, και την ασφαλή λειτουργία με γραμμή εντολών. Ο κωδικός σφάλματος που εμφανίζονται στην οθόνη είναι 0x00000024 (0x00190203, 0x8A6C6008, 0xC0000102, 0x00000000). Ο υπολογιστής είχε ιό θέμα. Κατά την πρώτη, θα ήταν σε θέση να εκκίνησης των Windows, αλλά θα πρέπει να τεθεί πάλι σε λειτουργία, ώστε να μπορώ να εισέλθω σε ασφαλή λειτουργία. Εχω το δικαίωμα μπλε οθόνη μετά από αυτό. Προσπάθησα Ultimate boot cd, σε αυτό, είμαι σε θέση να δείτε έναν από δίσκο 80GB, όπως, ένα άλλο, όπως δεν τις πληροφορίες. Φοβόμουν της εγκατάστασης, όπως οι μονάδες δίσκου επιδρομή ρύθμιση. Ρώτησα τον ιδιοκτήτη του υπολογιστή, και δεν θυμάμαι για τη σύσταση της δίσκους όπως επιδρομή. Υπάρχει τρόπος να διαπιστωθεί αν ή δεν τις οδηγεί πράγματι μια επιδρομή setup; Το μέρος είναι παράξενο αν αφαιρέσετε το καλώδιο ρεύματος σε ένα από το δίσκο, και εκκίνηση του υπολογιστή. Μπορώ να δω το λογότυπο των Windows XP, αλλά τότε θα προχωρήσουμε σε μπλε οθόνη, μετά την εν λόγω δικαίωμα. |