μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Μπλε οθόνη - Δεν είναι δυνατή η ανίχνευση του σκληρού δίσκου διαμέρισμα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 25ης Μαΐου 2009, 17:11
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Μπλε οθόνη - Δεν είναι δυνατή η ανίχνευση του σκληρού δίσκου διαμέρισμα

Ένα dell optiplex 745 πύργο με μπλε οθόνη. Έχω ήδη δοκιμάσει το safe mode, ασφαλή λειτουργία με τη δικτύωση, και την ασφαλή λειτουργία με γραμμή εντολών. Ο κωδικός σφάλματος που εμφανίζονται στην οθόνη είναι 0x00000024 (0x00190203, 0x8A6C6008, 0xC0000102, 0x00000000). Ο υπολογιστής είχε ιό θέμα. Κατά την πρώτη, θα ήταν σε θέση να εκκίνησης των Windows, αλλά θα πρέπει να τεθεί πάλι σε λειτουργία, ώστε να μπορώ να εισέλθω σε ασφαλή λειτουργία. Εχω το δικαίωμα μπλε οθόνη μετά από αυτό. Προσπάθησα Ultimate boot cd, σε αυτό, είμαι σε θέση να δείτε έναν από δίσκο 80GB, όπως, ένα άλλο, όπως δεν τις πληροφορίες. Φοβόμουν της εγκατάστασης, όπως οι μονάδες δίσκου επιδρομή ρύθμιση. Ρώτησα τον ιδιοκτήτη του υπολογιστή, και δεν θυμάμαι για τη σύσταση της δίσκους όπως επιδρομή. Υπάρχει τρόπος να διαπιστωθεί αν ή δεν τις οδηγεί πράγματι μια επιδρομή setup; Το μέρος είναι παράξενο αν αφαιρέσετε το καλώδιο ρεύματος σε ένα από το δίσκο, και εκκίνηση του υπολογιστή. Μπορώ να δω το λογότυπο των Windows XP, αλλά τότε θα προχωρήσουμε σε μπλε οθόνη, μετά την εν λόγω δικαίωμα.
Old 26ης Μαΐου 2009, 06:40
Μέλος Ομάδα

Default Μπλε οθόνη - Δεν είναι δυνατή η ανίχνευση του σκληρού δίσκου διαμέρισμα

δοκιμάστε την εκκίνηση του CD των Windows για να πάτε στο CMD, τότε η εκτέλεση του chkdsk, ακούγεται σαν το διαμέρισμα έχει καταστραφεί.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
HP Compaq NC4200 - XP εγκατάσταση - δεν μπορεί να ανιχνεύσει Hard Drive setsuna Faiz seiei Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 3η Ιουν 2009 03:07
Δυνατή η ανάκτηση δεδομένων Off Partition ενός θάλασσα Hard Drive; plissken Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 12 Απρ 2009 06:20
Δεν θα ανιχνεύουν υπολογιστή μου Εξωτερικές Seagate σκληρό δίσκο; Endy Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 2 9 Ιαν 2009 09:12
Προσπαθώντας να Partition σκληρό δίσκο μου ..... 4D (Fordy (Ford) Ollie Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 17 14 Οκτ 2008 03:25
Πώς να δημιουργήσετε ένα διαμέρισμα σε μια External Hard Drive; andrewanimation Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 27η Σεπ 2007 21:08
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.