manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Plavi ekran - Ne mogu se otkriti hard disk particiju

Reply

Thread Tools
Old 25 svi 2009, 17:11
Novi član grupe

Default Plavi ekran - Ne mogu se otkriti hard disk particiju

A optiplex Dell 745 toranj s plavom zaslonu. Ja već pokušao sigurnom načinu rada, sa sigurnom načinu umrežavanja i siguran način rada s naredbenog retka. Greška kod na ekranu je 0x00000024 (0x00190203, 0x8A6C6008, 0xC0000102, 0x00000000). Na računalu imate virus je bio problem. Isprva sam bio u mogućnosti to čizma u Windowsima, ali sam ga tako da ponovo mogu ući u safe modu. Imam plavi ekran odmah nakon toga. JA pokušao Ultimate boot cd, u njoj, samo sam u mogućnosti vidjeti jednu od 80gb voziti, kao i neki drugi ne particijske informacije. Bio sam uplašen od diskovi su setup kao napad postavku. JA je pitao vlasnika računala, a on se ne sjećam Podešavanje pogoni kao napad. Postoji li način da saznate da li ili ne vozi zaista RAID setup? The wierd dio ako uklonite kabel napajanja u jednom od pogona, te čizma gore računalo. Vidim Windows XP logo, ali onda idi na plavom ekranu odmah nakon toga.
Old 26 svi 2009, 06:40
Member Group

Default Plavi ekran - Ne mogu se otkriti hard disk particiju

probajte od booting Windows CD do cmd, a zatim trčanje chkdsk, ona zvuči kao vaš particija je oštećen.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Compaqa HP NC4200 - XP instalirati - Can't Detect Hard Drive setsuna faiz seiei Drives & Izmjenjivi mediji 1 3. lipnja 2009 03:07
Moguće Obnova podataka Off particije od Messed Up tvrdog diska? plissken Drives & Izmjenjivi mediji 1 12. travanj 2009 06:20
Ne bi računalo otkriti moj SEAGATE Eksterni Hard disk? Endy Drives & Izmjenjivi mediji 2 9. siječanj 2009 09:12
Pokušavajući moj hard disk particije ..... 4D (Fordy (Ford) Ollie Drives & Izmjenjivi mediji 17 14. listopad 2008 03:25
Kako stvoriti particije na External Hard Drive? andrewanimation Drives & Izmjenjivi mediji 1 27. Ruj 2007 21:08
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.