![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| A optiplex Dell 745 toranj s plavom zaslonu. Ja već pokušao sigurnom načinu rada, sa sigurnom načinu umrežavanja i siguran način rada s naredbenog retka. Greška kod na ekranu je 0x00000024 (0x00190203, 0x8A6C6008, 0xC0000102, 0x00000000). Na računalu imate virus je bio problem. Isprva sam bio u mogućnosti to čizma u Windowsima, ali sam ga tako da ponovo mogu ući u safe modu. Imam plavi ekran odmah nakon toga. JA pokušao Ultimate boot cd, u njoj, samo sam u mogućnosti vidjeti jednu od 80gb voziti, kao i neki drugi ne particijske informacije. Bio sam uplašen od diskovi su setup kao napad postavku. JA je pitao vlasnika računala, a on se ne sjećam Podešavanje pogoni kao napad. Postoji li način da saznate da li ili ne vozi zaista RAID setup? The wierd dio ako uklonite kabel napajanja u jednom od pogona, te čizma gore računalo. Vidim Windows XP logo, ali onda idi na plavom ekranu odmah nakon toga. |
|
| |||
| |||
| probajte od booting Windows CD do cmd, a zatim trčanje chkdsk, ona zvuči kao vaš particija je oštećen. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Compaqa HP NC4200 - XP instalirati - Can't Detect Hard Drive | setsuna faiz seiei | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 3. lipnja 2009 03:07 |
| Moguće Obnova podataka Off particije od Messed Up tvrdog diska? | plissken | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 12. travanj 2009 06:20 |
| Ne bi računalo otkriti moj SEAGATE Eksterni Hard disk? | Endy | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 9. siječanj 2009 09:12 |
| Pokušavajući moj hard disk particije ..... | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Drives & Izmjenjivi mediji | 17 | 14. listopad 2008 03:25 |
| Kako stvoriti particije na External Hard Drive? | andrewanimation | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 27. Ruj 2007 21:08 |
| Thread Tools | |
| |