kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Kék képernyő - Nem észlelhető hard drive partition

Reply

Téma eszközök
Old Május 25 2009, 17:11
Új tag Csoport

Default Kék képernyő - Nem észlelhető hard drive partition

A Dell Optiplex 745-torony kék képernyőn. Már próbáltam csökkentett módban, Csökkentett mód hálózattal és a Csökkentett mód parancssorral. A hibakód a képernyőn is 0x00000024 (0x00190203, 0x8A6C6008, 0xC0000102, 0x00000000). A számítógépes vírusok, amelyek a kérdést. Az első, tudtam, hogy a Windows boot, de az újraindítás úgy tudok bejutni a biztonságos módot. Megvan a kék képernyő után ezt. Próbáltam Ultimate boot cd, és ez, én csak látni az egyik hajt mint 80GB, mivel nem egy másik partíció adatait. Féltem a meghajtók is a setup RAID beállítás. Megkérdeztem a tulajdonosa, a számítógépet, és nem emlékszem létre a meghajtók, mint rablás. Van-e mód arra, hogy kiderítsük, hogy a meghajtók valóban raid setup? A furcsa részt, ha távolítsa el a tápkábelt az egyik meghajtóba, és indítsuk be a számítógép. Látom, a Windows XP-logó, de akkor menjen a kék képernyő után ezt.
Old Május 26 2009, 06:40
Csoport tagja

Default Kék képernyő - Nem észlelhető hard drive partition

try indítását a Windows CD-t kap, hogy cmd, majd futás CHKDSK, hogy nem hangzik el a partíció sérült.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
HP Compaq NC4200 - XP telepítés - nem észleli Merevlemez setsuna Faiz seiei Drives & Removable Media 1 3. június 2009 03:07
Hajthatók Data Ki Partíciós egy hírnök megjelöl Hard Drive? plissken Drives & Removable Media 1 12. április 2009 06:20
No meg a számítógép lenne Seagate External Hard drive? Endy Drives & Removable Media 2 9. január 2009 09:12
Próbálok én Partition hard drive ..... 4D (Fordy (Ford) Ollie Drives & Removable Media 17 14. október 2008 03:25
Hogyan hozzunk létre egy partíciót egy External Hard Drive? andrewanimation Drives & Removable Media 1 27. Szeptember 2007 21:08
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.