![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| A Dell Optiplex 745-torony kék képernyőn. Már próbáltam csökkentett módban, Csökkentett mód hálózattal és a Csökkentett mód parancssorral. A hibakód a képernyőn is 0x00000024 (0x00190203, 0x8A6C6008, 0xC0000102, 0x00000000). A számítógépes vírusok, amelyek a kérdést. Az első, tudtam, hogy a Windows boot, de az újraindítás úgy tudok bejutni a biztonságos módot. Megvan a kék képernyő után ezt. Próbáltam Ultimate boot cd, és ez, én csak látni az egyik hajt mint 80GB, mivel nem egy másik partíció adatait. Féltem a meghajtók is a setup RAID beállítás. Megkérdeztem a tulajdonosa, a számítógépet, és nem emlékszem létre a meghajtók, mint rablás. Van-e mód arra, hogy kiderítsük, hogy a meghajtók valóban raid setup? A furcsa részt, ha távolítsa el a tápkábelt az egyik meghajtóba, és indítsuk be a számítógép. Látom, a Windows XP-logó, de akkor menjen a kék képernyő után ezt. |
|
| |||
| |||
| try indítását a Windows CD-t kap, hogy cmd, majd futás CHKDSK, hogy nem hangzik el a partíció sérült. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| HP Compaq NC4200 - XP telepítés - nem észleli Merevlemez | setsuna Faiz seiei | Drives & Removable Media | 1 | 3. június 2009 03:07 |
| Hajthatók Data Ki Partíciós egy hírnök megjelöl Hard Drive? | plissken | Drives & Removable Media | 1 | 12. április 2009 06:20 |
| No meg a számítógép lenne Seagate External Hard drive? | Endy | Drives & Removable Media | 2 | 9. január 2009 09:12 |
| Próbálok én Partition hard drive ..... | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Drives & Removable Media | 17 | 14. október 2008 03:25 |
| Hogyan hozzunk létre egy partíciót egy External Hard Drive? | andrewanimation | Drives & Removable Media | 1 | 27. Szeptember 2007 21:08 |
| Téma eszközök | |
| |