mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Mėlynas ekranas - negali aptikti kietojo disko skirsnyje

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 25, 2009, 17:11
Naujas Narys

Dell Optiplex 745 bokštą su mėlynos spalvos ekranas. Aš jau bandė Safe Mode, Safe Mode with Networking ir saugų režimą su komandine eilute. Klaidos kodas ekrane 0x00000024 (0x00190203, 0x8A6C6008, 0xc0000102, 0x00000000). Kompiuteryje buvo atsižvelgdamas virusas problema. Pradžioje man pavyko įkelti į "Windows", bet aš turiu iš naujo ją, kad galėčiau pereiti į safe mode. Aš mėlynas ekranas teisę po to. Bandžiau Ultimate boot CD, jame, aš tik pamatyti vieną diską su 80gb, dar nėra pertvarų, kaip viena informacija. Aš bijau diskai buvo nustatymus, RAID nustatymas. Aš paprašiau, kad kompiuterio savininkas, ir jis negali prisiminti, kaip sukurti RAID diskų. Ar yra būdas išsiaiškinti, ar iš tiesų diskų RAID setup? Weird dalis, jei aš ištrinti maitinimo laidą į vieną diską, ir paleiskite kompiuterį iki. Matau, Windows XP logotipą, bet tada eikite į mėlyname ekrane, iš karto po kad.
Old Gegužė 26, 2009, 06:40
Narys

pabandykite atsisiuntimas iš Windows CD patekti į CMD, tada veikia Chkdsk, tai skamba kaip skaidinyje buvo sugadinta.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.