Niebieski ekran - nie wykrywa dysku twardego partycji DELL optiplex 745 wieża z niebieskim ekranie. I już trybie awaryjnym trybie awaryjnym z obsługą sieci i Tryb awaryjny z wierszem polecenia. Kod błędu na ekranie jest 0x00000024 (0x00190203, 0x8A6C6008, 0xC0000102, 0x00000000). Komputer został mając wirusa problemu. Początkowo byłem w stanie uruchomić w systemie Windows, ale muszę to ponownie uruchomić, aby można było uzyskać w trybie awaryjnym. Mam na niebieskim ekranie zaraz po tym. Próbowałem Ultimate boot cd, w nim, jestem w stanie zobaczyć tylko jeden z 80gb dysk, innym nie, jak informacje o partycjach. Byłem boi dyski były w konfiguracji RAID ustawienie. Zapytałam właściciela komputera, a on nie pamięta utworzenia dysków w trybie RAID. Czy istnieje sposób, aby dowiedzieć się, czy rzeczywiście dysków RAID konfiguracji? W części jest dziwne, jeśli mogę usunąć przewód zasilający do jednego z dysków i uruchomić komputer. Mogę zobaczyć logo Windows XP, ale to go do niebieskiego ekranu po prawej. |