menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Modrá obrazovka - nedá detekovať pevného disku

Reply

Thread Tools
Old 25. mája 2009, 17:11
Nový člen skupiny

A Dell OptiPlex 745 veža s modrou obrazovku. Už som sa pokúsil núdzovom režime núdzového režimu sa sietí a núdzového režimu s príkazového riadku. Kód chyby na obrazovke je 0x00000024 (0x00190203, 0x8A6C6008, 0xc0000102, 0x00000000). Počítač bol problém s vírusom. Spočiatku som bol schopný zaviesť do systému Windows, ale musím to restartovat, tak som sa môže dostať do núdzového režimu. Mám modrú obrazovku hned po to. Zkoušel jsem Ultimate boot cd, na to, som len mohli vidieť jeden z disku za 80 GB, ako žiadne iné informácie o oddieloch. Mala som strach z mechaniky boli konfigurácia raid nastavenia. Opýtal som sa majiteľa počítača, a on nebude pamätať nastavenie mechaniky ako raid. Existuje spôsob, ako zistiť, či je alebo nie je disky skutočne raid nastavenia? Táto časť je divné, keď odstrániť napájací kábel do jedného z mechaniky a spustení počítača sa. Vidím logo Windows XP, ale potom to ísť na modrú obrazovku po pravej.
Old 26. mája 2009, 06:40
Člen Skupina

skúste zavádzanie z disku CD sa dostať do CMD, potom spustením nástroja Chkdsk, že to znie ako vašu oblasť má poškodený.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.