мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Плави екран - Не могу се показати хард диск партицију

Reply

Тхреад Тоолс
Old 25 сви 2009, 17:11
Нови члан групе

Default Плави екран - Не могу се показати хард диск партицију

А оптиплекс Делл 745 торањ са плавом екрану. Ја већ покушао безбедном начину рада, са безбедном начину умрежавања и сигуран начин рада са командне линије. Грешка код на екрану је 0кс00000024 (0кс00190203, 0кс8А6Ц6008, 0ксЦ0000102, 0кс00000000). На рачунару имате вирус је био проблем. Испрва сам био у могућности за чизма унутра Уиндоуси, али сам га тако да поново могу ући у сафе моду. Имам плави екран одмах након тога. ЈА суђен Ултимате боот цд, у њој, само сам у могућности да видите једну од 80гб возити, као и неки други не партицијске информације. Био сам уплашен од дискови су сетуп као напад поставку. ЈА замољен власника рачунара, а он се не сјећам Подешавање погони као напад. Постоји ли начин да сазнате да ли или не вози заиста РАИД сетуп? Тхе уиерд део ако уклоните кабл напајања у једном од погона, те чизма сеттле рачунар. Видим Уиндоус КСП лого, али онда иди на плавом екрану одмах након тога.
Old 26 сви 2009, 06:40
Мембер Гроуп

Default Плави екран - Не могу се показати хард диск партицију

пробајте од боотинг Уиндоус ЦД до цмд, а затим трчање цхкдск, она звучи као ваш партиција је оштећен.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц