менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Синій екран - Неможливо знайти розділ жорсткого диска

Reply

Різьба Інструменти
Old 25 травня 2009, 17:11
Нові члени групи

Default Синій екран - Неможливо знайти розділ жорсткого диска

Dell OptiPlex 745 вежа з синім екраном. Я вже пробував в безпечному режимі, безпечному режимі із завантаженням мережних і безпечний режим з підтримкою командного рядка. Код помилки на екрані 0x00000024 (0x00190203, 0x8A6C6008, 0xc0000102, 0x00000000). Комп'ютер з вірусом питання. На першому, я змогла завантажитися в Windows, але в мене є, щоб запустити її, щоб я міг отримати в безпечному режимі. Я отримав синій екран відразу після цього. Я спробував Ultimate Boot CD, у ньому, я тільки побачити один з дисків як 80GB, іншому як немає інформації про розділах. Я боялася диски були установки, налаштувати RAID. Я запитав власника комп'ютера, і він не пам'ятає, створення пристроїв, як RAID. Чи є спосіб дізнатися, чи є дійсно дисків RAID налаштування? Дивні частині, якщо я видалю шнур живлення на один з дисків, і завантажте комп'ютер вгору. Я можу побачити логотип Windows XP, але потім йти на синьому екрані права після цього.
Old
Член групи

Default Синій екран - Неможливо знайти розділ жорсткого диска

спробувати завантажитися в Windows CD дістатися до CMD, потім запустити CHKDSK, схоже, має ваш розділ пошкоджений.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.