![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| На моя компютър долу, имам син екран на смъртта, ако някой не е това, което не означава, че, когато му ми върви на екрана в синьо и си е много бяло писане. Е, Im мисля за избърсване на компютъра ми, но аз havent bked до нищо. Айв tryed безопасен режим. Im pritty много **** изд Помощ? |
|
| |||
| |||
| Така че, вие не можете да получите в Уиндоус на всички, дори и безопасно използване на режима? Ако отговорът е не, тогава единствената друга опция се опитва ремонт. Почит Джейсън |
|
| |||
| |||
| Да, аз имам tryed безопасен режим, и то не работи, как бих ремонт? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако кодът за грешка се появява, напишете го и го въведете тук!
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Можете ли да изразходвам вашето обяснение, моля? си направил нищо, дори до една седмица преди да се случи, всякакви твърди / меки фаянс промени? |
|
| |||
| |||
| Били ли сте tryed зареждане от CD и ремонта му от там. |
|
| |||
| |||
| Да Свалих самолет за моята flime SIM. на следващия ден имам синия екран. Айв tryed безопасен режим, всички Искам 2 направите, е да получите всички мои снимки BK. I DONT има CD-та или owt. Im остана |
|
| |||
| |||
| при зареждане в безопасен режим може да стигнете до потребителски акаунти или пък отидете на син екран на смъртта преди? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ако е така ни даде кодовете т.н. приятелю!
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Син екран на смъртта | lori26 | Windows операционни системи | 1 | 30 ноември, 2008 година 08:23 |
| Син екран на смъртта след OS ремонт | CNN | Windows операционни системи | 13 | 14 Окт 2008 17:49 |
| Син екран на смъртта! | Cloud123 | Общи Хардуер Чат | 5 | 6-ти септември 2008 07:06 |
| Син екран на смъртта .. | chilloutcolin | PC & конзолата Gaming | 5 | 16-то Feb 2008 14:45 |
| Син екран на смъртта! | cammochris | Дискове & сменяемите носители | 2 | 1-во Nov 2007 00:57 |
| Нишка Инструменти | |
| |