![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Na mém počítači dolů, mám modré obrazovky smrti, jestli někdo nemá žádný, co to znamená, když můj své obrazovce je modrá a je hodně bílý písemně. No, im myšlení stírací můj počítač, ale i havent bked do čehokoliv. Ive tryed nouzovém režimu. Im pritty mnohem **** ed Help? |
|
| |||
| |||
| Takže nemůžete dostat do Windows, tak i pomocí bezpečného režimu? Pokud ne, pak se vaše Jedinou další možností je zkusit opravu. Jde Jason |
|
| |||
| |||
| Jo, jsem tryed nouzovém režimu, a to nefunguje, jak by i opravit? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud se zobrazí kód chyby napište ji a napište ji sem!
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| mohl byste spotřebovat vaše vysvětlení, prosím? jste udělali něco až za týden, než se to stalo, žádné tvrdé / měkké kameniny změny? |
|
| |||
| |||
| Už jste tryed nakládky z cd a opravy je odtamtud. |
|
| |||
| |||
| Ano i staľené letadlo pro mé flime sim. Další den jsem dostal modrou obrazovku. Ive tryed nouzovém režimu vše chci 2 udělat, je dostat všechny své fotografie bk. I dont mít žádné CD nebo owt. Im štukatura |
|
| |||
| |||
| když se spustit v nouzovém režimu je možné získat na uživatelské účty, nebo se obrátit na modré obrazovce smrti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud ano dej nám kódy etc kámo!
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Modrá obrazovka smrti | lori26 | Operační systémy Windows | 1 | 30. listopadu 2008 08:23 |
| Modrá obrazovka smrti po OS opravy | CNN | Operační systémy Windows | 13 | 14. října 2008 17:49 |
| Modrá obrazovka smrti! | Cloud123 | Obecné Hardware Chat | 5 | 6. Září 2008 07:06 |
| Modrá obrazovka smrti .. | chilloutcolin | PC a herní konzole | 5 | 16. únor 2008 14:45 |
| Modrá obrazovka smrti! | cammochris | Drives & Removable Media | 2 | 1. listopadu 2007 00:57 |
| Thread Nástroje | |
| |