![]() |
|
| |||
| |||
| Κάτω στον υπολογιστή μου, έχω την μπλε οθόνη του θανάτου του, αν κάποιος δεν μη τι σημαίνει αυτό, όταν μου την οθόνη πηγαίνει μπλε και τους είναι πολύ λευκό γραπτώς. Λοιπόν, im σκουπίζοντάς σκέψης του υπολογιστή μου, αλλά i havent bked μέχρι τίποτα. IVe tryed ασφαλή λειτουργία. Im pritty πολύ **** ed Βοήθεια; |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, δεν μπορείτε να πάρετε σε Windows σε όλα, ακόμη και με ασφαλή τρόπο; Εάν η απάντηση δεν είναι, τότε η μόνη σας επιλογή είναι άλλοι προσπαθούν επισκευή. Regards Jason |
|
| |||
| |||
| Ναι, έχω tryed ασφαλή λειτουργία, και δεν εργάζονται, πώς θα i επισκευής; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν ένας κωδικός σφάλματος εμφανίζεται γράψτε το είδος και το εδώ!
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| θα μπορούσατε να δαπανήσει εξήγηση σας παρακαλώ; κάνατε τίποτα ακόμα και μέχρι την εβδομάδα πριν να συμβεί, κάθε σκληρό / soft ware αλλαγές; |
|
| |||
| |||
| Έχετε tryed φόρτωσης από το cd και την επισκευή του από εκεί. |
|
| |||
| |||
| Ναι i κατεβάσετε ένα αεροπλάνο μου flime sim. την επόμενη μέρα πήρα το μπλε οθόνη. IVe tryed safe mode, το μόνο που θέλω είναι να κάνουμε 2 όλες μου τις φωτογραφίες BK. Ι dont έχει καμία CD ή owt. Im κολλήσει |
|
| |||
| |||
| όταν κάνετε εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία μπορεί να έχετε λογαριασμούς χρηστών ή μήπως πηγαίνετε στο μπλε οθόνη του θανάτου πριν; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| αν ναι, να μας δώσει τους κωδικούς κτλ φίλε!
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|