![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Na mom računalu dole, imam Plavi ekran smrti, ako netko nije ono što ne znači da, kada mi se njen plavi ekran ide i njihov je puno bijelih pisanja. Pa im misli wiping moje računalo, ali ja luka bked se ništa. Ive tryed sigurnom načinu rada. Im pritty mnogo **** ed Help? |
|
| |||
| |||
| Dakle, ne možete dobiti u Windows na sve, čak i siguran način korištenja? Ako je odgovor ne, onda tvoj jedini drugih opcija je težak popravak. Regards Jason |
|
| |||
| |||
| Da, imam tryed sigurnom načinu rada, a to nije rad, kako bi i popravak? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako se pogreška pojavljuje kod zapisati i upišite ga ovdje!
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| možeš trošiti vaše objašnjenje molim te? Jeste li išta učiniti, čak i do tjedan dana prije nego što se dogodilo, bilo koji hard / soft oprezan promjene? |
|
| |||
| |||
| Jeste li tryed učitava s CD-a i popravljati ga odande. |
|
| |||
| |||
| Da li skinuti jedan avion za moj flime SIM. Sutradan sam se plavi ekran. Ive tryed sigurnom načinu rada, sva 2 želim učiniti je dobiti sve moje fotografije BK. Ja dont imati bilo koji CD-a ili owt. Im zaglavi |
|
| |||
| |||
| kad boot up in siguran način možete doći do korisničkih računa ili ne ići u plavi ekran smrti prije? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ako je tako dajte nam koda etc prijatelj!
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|