![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
A földszinten a számítógépet, még a kék képernyő a halál, ha valaki nem nem, hogy ez mit jelent, hogy mikor jön a kék képernyő és egy nagy fehér írásban.
Nos, im gondolt törölgetve a számítógépet, de havent bked fel semmit. Ive tryed safe mode. Im pritty sok **** ed Help? |
|
|
|||
|
|||
|
Szóval nem tud a Windows egyáltalán, akkor is használ biztonságos módban? Ha a válasz nem, akkor a másik lehetőség csak megpróbál a javítást.
Regards Jason |
|
|
|||
|
|||
|
Igen, nekem van tryed csökkentett módban, és ez nem működik, hogyan i javítás?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ha a hibakód jelenik meg, írja le, és írja be ide!
Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
|
|||
|
|||
|
megtudnád kiadások a magyarázatot kérem? Did you do anything akár egy hét előtt történt, olyan kemény / lágy áruburgonya változásokat?
|
|
|
|||
|
|||
|
Van tryed loading a cd-it és javítása is.
|
|
|
|||
|
|||
|
Igen Letöltöttem egy gépet az én flime SIM. Másnap kaptam a kék képernyő.
Ive tryed biztonságos módban minden akarok csinálni 2 is kap minden fotó bk. I dont volna bármilyen CD-re vagy owt. Im megragadt |
|
|
|||
|
|||
|
Amikor boot up csökkentett módban tud eljutni a felhasználói fiókokat, vagy menjen a kék képernyő a halál előtt?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ha igen, adja meg a kódokat, stb haver!
|