![]() |
|
| |||
| |||
| במחשב שלי למטה, יש לי את המסך הכחול של המוות, אם מישהו לא לא מה זה אומר, כאשר על המסך שלי הולך כחול שלהם היא הרבה לבן בכתב. ובכן, IM חושב נגוב את המחשב שלי, אבל אני havent bked כל דבר. Ive tryed במצב בטוח. Im pritty הרבה ED **** עזרה? |
|
| |||
| |||
| אז, אתה לא יכול לעלות-Windows בכלל, אפילו שימוש במצב בטוח? אם התשובה היא לא, אז את רק מנסה אפשרות תיקון. בברכה ג 'ייסון |
|
| |||
| |||
| כן, יש לי tryed במצב בטוח, וזה לא עובד, איך אני לתקן? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם מופיע קוד שגיאה לכתוב אותו ואת סוג זה כאן!
|
| |||
| |||
| אתה יכול להוציא את ההסבר בבקשה? עשית שום דבר, אפילו עד שבוע לפני שזה קרה, כל קשה / רכה מכר שינויים? |
|
| |||
| |||
| האם אתה טוען tryed מהתקליטור ו תיקון זה משם. |
|
| |||
| |||
| כן אני הורדתי את המטוס שלי flime sim. למחרת יש לי את המסך הכחול. Ive tryed במצב בטוח, כל מה שאני רוצה לעשות זה 2 לקבל את כל התמונות שלי BK. אני יש לך dont תקליטורים או owt. Im תקוע |
|
| |||
| |||
| בעת האתחול למעלה במצב בטוח שאתה יכול להגיע חשבונות משתמש או האם ללכת על מסך כחול, לפני מותו? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם כך לתת לנו את הקודים וכו חבוב!