![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano kompiuteryje laiptais, turiu Blue Screen of Death, jei kas nors nėra nė ką tai reiškia, kad jos, kai mano ekranas tampa mėlynas jų yra baltas rašomasis aikštelė. Well, im mąstymas apliejimo mano kompiuteryje, bet i havent bked daugiau nieko. Ive tryed imu. Im pritty daug **** ED Pagalba? |
|
| |||
| |||
| Taigi, jūs negalite patekti į Windows visais, net ir naudojant safe mode? Jei atsakymas yra neigiamas, tuomet jūsų tik kitas variantas yra bandyti remontuoti. Dėl Jason |
|
| |||
| |||
| Taip, turiu tryed safe mode, ir ji neveikia, kaip man pataisyti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei klaidos kodas rodomas išsaugokite jį ir įveskite jį čia!
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Ar galėtumėte eikvoti savo paaiškinimą please? Ar jūs ką nors net iki savaitės prieš tai atsitiko, bet sunkiai / soft ware pokyčius? |
|
| |||
| |||
| Ar jūs tryed pakrauti iš CD ir remontas jį iš ten. |
|
| |||
| |||
| Yeah I downloaded plokštuma mano flime SIM. Kitą dieną aš gavau Blue screen. Ive tryed imu, All I Want 2 padaryti, tai gauti visas mano nuotraukas BK. I dont jokių kompaktinių diskų ar owt. Im stuck |
|
| |||
| |||
| kiekvieną kartą paleidus saugiu režimu galite patekti į vartotojų sąskaitas, ar ji eiti į Blue Screen of Death prieš? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jei taip mums kodai ir tt buddy!
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Blue Screen of Death | lori26 | Windows "operacinės sistemos | 1 | Lapkritis 30, 2008 08:23 |
| Blue Screen of Death po OS taisymo | CNN | Windows "operacinės sistemos | 13 | 14 spalis 2008 17:49 |
| Blue Screen of Death! | Cloud123 | General Hardware Chat | 5 | 6 rugsėjis 2008 07:06 |
| Blue Screen of Death .. | chilloutcolin | PC & konsolės Žaidimai | 5 | 16 vasaris 2008 14:45 |
| Blue Screen of Death! | cammochris | Drives & Removable Media | 2 | 1 lapkritis 2007 00:57 |
| Temos įrankiai | |
| |