![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Na moim komputerze dole mam Niebieski ekran śmierci, jeśli ktoś nie nie, co oznacza, że jej, kiedy ekran stanie się niebieski, a ich jest o wiele białych piśmie. Cóż, im myślenia wycieranie z mojego komputera, ale nie miałaś bked się niczego. Ive tryed trybie awaryjnym. Im pritty znacznie **** ed Pomoc? |
|
| |||
| |||
| Tak więc, nie można dostać się do systemu Windows na wszystkich, nawet przy użyciu trybu awaryjnego? Jeśli odpowiedź brzmi nie, to tylko inna opcja próbuje naprawy. Regards Jason |
|
| |||
| |||
| Tak, mam tryed trybie awaryjnym, a nie pracy, jak i naprawy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli kod błędu pojawi się napisać go i wpisz go tutaj!
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| mógłbyś przeznaczają swoje wyjaśnienie proszę? robiłeś coś nawet do tygodnia przed nim stało, wszelkie twarde / soft ware zmiany? |
|
| |||
| |||
| Czy tryed ładowanie z płyt CD i naprawy go stamtąd. |
|
| |||
| |||
| Tak i pobrać samolot dla mojej flime SIM. Następnego dnia mam niebieski ekran. Ive tryed trybie awaryjnym, All I Wanna 2 nie jest dostęp do wszystkich moich zdjęć bk. I dont mieć CD lub owt. Im stuck |
|
| |||
| |||
| podczas rozruchu w trybie awaryjnym można uzyskać dostęp do kont użytkowników czy też przejść do niebieski ekran śmierci przed? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jeśli tak, to daj nam kody itp buddy!
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|