![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pe computerul meu jos, am ecran albastru de moarte, dacă cineva nu este ceea ce nu înseamnă că, atunci când mi sa ecranul devine albastru şi lor este o mulţime de alb scris. Ei bine, de ştergere a liniilor de gândire im calculatorul meu, dar i havent bked până nimic. Ive tryed modul de siguranţă. Im pritty mult **** ed Ajutor? |
|
| |||
| |||
| Deci, nu poti intra in Windows, la toate, chiar şi utilizând modul de siguranţă? Dacă răspunsul este nu, atunci vă numai altă opţiune este încearcă o reparaţie. Regards Jason |
|
| |||
| |||
| Da, i-au tryed modul de siguranţă, şi aceasta nu funcţionează, cum i-ar repara? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă un cod de eroare apare scris-o în jos şi de tip-l aici!
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| aţi putea cheltui explicaţia dumneavoastră vă rog? ai facut nimic, chiar până la o săptămână înainte să se întâmple, nici hard / soft ware modificări? |
|
| |||
| |||
| Ai tryed de încărcare de pe CD-uri si reparatii-l de acolo. |
|
| |||
| |||
| Da, am descărcat un avion pentru meu flime SIM. a doua zi am primit de ecran albastru. Ive tryed modul de siguranţă, toate Vreau 2 nu se obţine toate fotografiile BK. I dont au CD-uri sau orice owt. Im stuck |
|
| |||
| |||
| Când bootezi în sus în modul de siguranţă vă poate ajunge la conturi de utilizator sau nu merg la ecran albastru de moarte până acum? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dacă acest lucru ne dă coduri etc amice!
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|