![]() |
|
| |||
| |||
| Eğer kimse yok ki hayır ne demek benim bilgisayar aşağıda tarihinde, ben, onun ne zaman mavi ekran gidiyor ve beyaz yazılı bir çok ölüm Mavi ekran var. Benim bilgisayar silinerek bir Şey, im düşünüyordum, ama herhangi bir şeyi bked havent. Ive güvenli mod tryed. Im pritty çok **** ED Yard? |
|
| |||
| |||
| Bu nedenle, Windows at all, hatta güvenli mod kullanarak can't get? Eğer cevap hayır ise tek diğer seçenek onarım çalışıyor. Regards Jason |
|
| |||
| |||
| Evet, güvenli mod tryed varsa ve bunu nasıl tamir ediyorum iş değil mi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer bir hata kodu yazmak ve türünü burada görünür!
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| size açıklama lütfen tüketmek ki? Hatta bir hafta önce oldu için bir şey yapabilir mi, herhangi bir sabit / yumuşak eşya değişiklikler? |
|
| |||
| |||
| Size cd den yükleme tryed ve onu tamir ettiniz. |
|
| |||
| |||
| Evet benim flime evet bir uçağa yüklenen. Ertesi gün i mavi ekran var. Ive güvenli mod tryed, tüm i yapmak tüm fotoğrafları BK elde 2 istiyorum. Herhangi bir CD veya owt yok. Im sıkışmış |
|
| |||
| |||
| zaman açılış kadar güvenli modda kullanıcı hesaplarına alabilir veya ölüm mavi ekran önce gidiyor? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eğer böyle ise bize kodları vb dostum ver!
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
![]() |
|
| Bookmarks |