![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| На моєму комп'ютері внизу, у мене синій екран смерті ", якщо хтось НЕ немає, що це значить, її, коли моя екран стане синім, і їх дуже багато білих письмовій формі. Ну, їм думати про витираючи комп'ютер, але я гавань bked що-небудь. Ive Tryed безпечному режимі. Їм багато Pritty **** Ed ДОПОМОГА? |
|
| |||
| |||
| Таким чином, ви не можете потрапити у вікно на все, навіть в безпечному режимі? Якщо відповіді немає, то ваш єдиний інший варіант намагається ремонту. Regards Jason |
|
| |||
| |||
| Так, я Tryed безпечному режимі, і воно не працювало, як би мені ремонт? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо код помилки з'являється запишіть його і введіть його тут!
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Чи могли б ви витрачати ваше пояснення, будь ласка? ти зробив нічого, навіть до тижня, перш ніж це сталося, будь-який жорсткий / м'який Ware зміни? |
|
| |||
| |||
| Ви Tryed завантаження з компакт-диска та ремонту її звідти. |
|
| |||
| |||
| Та я завантажив площині для моєї flime SIM-карти. Наступного дня я отримав синій екран. Ive Tryed безпечному режимі, все що я хочу зробити, це 2 отримаєте всі мої фотографії кн. Я не маєте жодного компакт-дисків або owt. Im застряг |
|
| |||
| |||
| при завантаженні в безпечному режимі, ви можете отримати до облікових записів користувачів або ж піти на синій екран смерті "раніше? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У цьому випадку нам Buddy кодами і т.д.!
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Синій екран смерті | lori26 | Операційні системи Windows | 1 | 30 листопада 2008 08:23 |
| Синій екран смерті після ремонту ОС | CNN | Операційні системи Windows | 13 | 14 жовтня 2008 17:49 |
| Синій екран смерті! | Cloud123 | Генеральний обладнання чат | 5 | 6 вересня 2008 07:06 |
| Синій екран смерті .. | chilloutcolin | PC & консоль Gaming | 5 | 16 лютого 2008 14:45 |
| Синій екран смерті! | cammochris | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 1 листопада 2007 00:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |